ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

n n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργ/ρούπολη, 4/3/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n

Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί!

n

Με την οργή να ξεχειλίζει απ’ άκρη σε άκρη της χώρας, συνεχίζουμε με πολύμορφες κινητοποιήσεις. Όλοι/ες την Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα και το απόγευμα στις κατά τόπους κινητοποιήσεις!

Συμμετέχουμε μαζικά στο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπ/κών

την Τετάρτη 8/3 ,στις 1μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος

n

(στάση εργασίας ΑΔΕΔΥαπό τις 12:00μμ μέχρι τη λήξη της εργασίας)

Συναδέλφισσες,οι

n

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ  «ο Θουκυδίδης ,εκφράζοντας την οργή των μελών του Σωματείου μας και όλου του λαού, καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα και σε κάθε πόλη και γειτονιά!

n

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, ιδιαίτερα τη νεολαία που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν  οι πραγματικοί ένοχοι των  εγκληματικών πολιτικών του αστικού κράτους.Όσοι και όσες διαχρονικά φρόντισαν να μην υπάρχει καμία σύγχρονη υποδομή ασφαλείας,  σε μια εποχή τρομερής εξέλιξης της επιστήμης και της τεχνολογίας. Που υποθηκεύουν τη ζωή μας στο βωμό του κατακερματισμού,των ιδιωτικοποιήσεων,της ανυπαρξίας ελέγχου,της αποψίλωσης των Δημοσίων οργανισμών, βορά στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων  και του κράτους τους!

n

Ζητάμε την τιμωρία όλων των ενόχων.

n

Για άλλη μια φορά βγαίνουμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε  για να πάψουν πια τέτοιες τραγωδίες, να μην έχουμε  άλλα θύματα!

n

Οι εκπαιδευτικοί είμαστε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα, για να βρουν τα όνειρα των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας εκδίκηση! Αυτό είναι το χρέος μας και με τη συμμετοχή μας θα το εκπληρώνουμε συνεχώς!

n

Τα Σωματεία στη Hellenic Train κηρύσσουν νέα 48ωρη απεργία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτη ( Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης) και απευθύνουν  κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της Αττικής να δώσουν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα

n

Καλούμεόλες-ους τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχήτην Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα.Κλιμακώνουμε τις επόμενες μέρες με νέες κινητοποιήσεις. Την Τετάρτη 8/3, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας,  συμμετέχουμε στο νέο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπαιδευτικών στις 12 πμκάνοντας χρήση και της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

n

Όλες και Όλοι στον αγώνα για να σταματήσουμε τα εγκλήματα σε βάρος της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας!

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 21/11/2023Αρ. Πρωτ.: 185 n Προς  τα

ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ «ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ»ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ «ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ»ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 21/7/2023Αρ.