Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργ/ρούπολη, 9/3/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

n

ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ,ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

n

Τα θύματα αυτής της πολιτικής, οι φωνές των νεκρών ακούγονται πιο δυνατά από εκατομμύρια στόματα νέων ανθρώπων, εργαζομένων, γονιών!

n

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας, καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

n

«Δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα! Ένοχος είναι το κράτος των λίγων, η πολιτική της εμπορευματοποίησης που υποβιβάζει την ανθρώπινη ζωή και τη ζυγίζει στη σχέση κόστος-όφελος, όπου κόστος είναι η ζωή του λαού και όφελος τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

n

Αυτό το κράτος αγνοεί επιδεικτικά τις αγωνιώδεις  προφητικές καταγγελίες  συνδικαλιστών  και σωματείων των μεταφορών λίγες μόνο μέρες πριν το έγκλημα. Βγάζει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες που απαιτούν μέτρα ασφάλειας του επιβατικού κοινού, προσλήψεις, εκπαίδευση, μέτρα για την αντιμετώπιση του “ανθρώπινου λάθους”.. Το κέρδος είναι η αιτία που οι επιχειρηματικοί όμιλοι αδυνατίζουν την ασφάλεια και τα μέτρα προστασίας, το κέρδος είναι αιτία που η πανδημία έγινε ευκαιρία για λίγους, το κέρδος είναι η αιτία που στο όνομα του οι εργοδότες έχουν καταρρίψει τα στοιχειώδη μέτρα για την Υγεία και Ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Οι προϋπολογισμοί του κράτους αγνοούν επιδεικτικά τις λαικές ανάγκες. Δίνουν ελάχιστα για στοιχειώδεις υποδομές.Γι’ αυτό πλημμυρίζουν τα σχολεία με την πρώτη βροχή, «σκάνε» καυστήρες και σκοτώνουν μαθητές, πέφτουν οι σοβάδες στα κεφάλια των μαθητών, τρέμουμε στη σκέψη να έρθουν «σκηνές Τουρκίας» στον πρώτο δυνατό σεισμό!

n

Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους, οι προσχηματικές παραιτήσεις, τα δημόσια “συγνώμη” δε συγκινούν κανέναν.

n

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί-ες, ακόμα πιο αποφασισμένοι-ες!

n

Είναι ο μόνος τρόπος για να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες, ο μόνος τρόπος για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη!

n

Οι καθημερινές κινητοποιήσεις, οι διαμαρτυρίες σε χώρους δουλειάς, σχολεία, πανεπιστήμια, στις γειτονιές  να δυναμώσουν.

• n

Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

• n

Παλεύουμε για την ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας

• n

Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος εδώ και τώρα αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

• n

Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

• n

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 21/2/2023Αρ. Πρωτ.: 119 n

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ(13/1)Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ(13/1)

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 13/1/2024Αρ. Πρωτ.: 193 n Προς  τα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 11/9/2023Αρ.