ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Από το 1985 οι κληρονόμοι του Νάστου έχουν επιδοθεί σε συνεχείς δικαστικούς αγώνες εναντίον

του Ελληνικού Δημοσίου και συνεχίζουν προκλητικά να διεκδικούν δημόσια γη και περιουσία στην Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη και τον Άλιμο.

Στις 25-1-2011 γίνεται η δίκη που θα κρίνει την τύχη 22 δημοσίων οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 48.196 τ.μ. στην Αργυρούπολη. Τα οικόπεδα αυτά είναι σημαντική περιουσία του δημοσίου και της πόλης. Σε αυτά σήμερα λειτουργούν τρείς παιδικοί σταθμοί, ένας βρεφονηπιακός, ένα νηπιαγωγείο, ένα δημοτικό, το περιβαλλοντικό σχολείο, ένα ΚΑΠΗ, το δημοτικό ωδείο, το εκπαιδευτήριο κωφών, παιδικές χαρές και το εκθεσιακό κέντρο της πόλης.

Είναι επιτακτική  ανάγκη να προστατεύσουμε τη δημόσια περιουσία και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

• Στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι δήμοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου και Ηλιούπολης τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 στις 6.00μ.μ., Βουλιαγμένης και Παπαναστασίου (στα πολυκλαδικά) με αίτημα να μη νομιμοποιηθούν οι παράνομες απαιτήσεις των κληρονόμων Νάστου σε βάρος δικό μας και των παιδιών μας.
  • Να υπερασπιστούμε όλοι μαζί και με όλα τα νόμιμα μέσα τη δημόσια γη, που αποτελεί παρακαταθήκη όλων των κατοίκων και της νέας γενιάς των πόλεών μας.

Last Updated (Monday, 24 January 2011 21:21)