Ο καιρος
Who's Online
We have 17 guests online
Εργασιακα δικαιωματα Εκπαιδευτικων Π.Ε.
Μεταφραστης
Λεξικο νεοελληνικης
Αναζητηση στο google
Εφημερευοντα Φαρμακεια
Εφημερευοντα νοσοκομεια
Θεατρα με εκπτωση
Κρατικο Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας
Περισσοτερα Αρθρα .....

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

12 Οκτωβρίου 2010

 

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης ο Σύλλογός μας διοργάνωσε την πρώτη για το 2010 εθελοντική αιμοδοσία.

Το γεγονός ότι για φέτος κάναμε μια αιμοληψία οφείλεται στο ότι η προηγούμενη προγραμματισμένη αιμοληψία αναβλήθηκε.

Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί και τελείωσε στις 13:00 το μεσημέρι. Προσήλθαν σε αυτή 25 μέλη μας από τα οποία έδωσαν αίμα οι 18 συνάδελφοι. Οι 7 συνάδελφοι κρίθηκαν από τη γιατρό ότι δεν έπρεπε να δώσουν αίμα για να προστατευτούν οι ίδιοι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αιμοδοτήσουν στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου.

Οι συνάδελφοι που δε μπόρεσαν να προσέλθουν για διαφόρους λόγους , μπορούν να δώσουν αίμα για λογαριασμό του συλλόγου στο Νοσοκομείο της Βούλας.

Θεωρούμε ότι η προσέλευση και οι αιμοληψίες δεν ήταν αυτές που προσδοκούσαμε. Εκτιμούμε ότι στην επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει, θα προσέλθουν περισσότεροι συνάδελφοι

Τα Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα να μπόρεσαν να δώσουν αίμα καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

Ισχυρή τράπεζα αίματος σημαίνει προσφορά και ασφάλεια σε όλους μας.

Για φωτογραφίες από εθελοντική αιμοδοσία στο παρακάτω


025   001

  

  009

 

 

  

   003

Last Updated (Wednesday, 27 October 2010 19:01)