Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2023-24   2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                                            Αργυρούπολη, 27/3/2024

«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                                                                                           Aρ.Πρωτ.:        214
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                      Προς  τα μέλη του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                      ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)

email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2023-24

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Την Τρίτη 2Απριλίου, από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αργυρούπολης Μίκης Θεοδωράκης, (Κύπρου 68) δίπλα από το Δημαρχείο,  δίνουμε ΑΙΜΑ !!!

Αφιερώνουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και δίνουμε ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκησε εποχές που η ανθρώπινη υγεία δοκιμάζεται…!!!

Παρακαλούμε τους Δ/ντές –ντριες να ενημερώσουν τους/τις συναδέλφους/ισσες για την αιμοδοσία. Ακόμη να διευκολύνουν τους/τις αιμοδότες/τριες απαλλάσσοντάς τους από τα διδακτικά τους καθήκοντα την ημέρα αυτή (όπως ορίζει ο σχετικός νόμος).Υπενθυμίζουμε: Ο/Η εθελοντής αιμοδότης/τρια με την πρώτη αιμοδοσία αποκτά κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται με άδεια από την υπηρεσία με 2 εργάσιμες ημέρες με αποδοχές, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτές η ημέρα της αιμοδοσίας.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι/ιες, είτε στέλνοντας άλλους (συγγενείς, φίλους κ.λ.π.) τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία του COVID, δηλαδή:

Όλοι οι αιμοδότες/τριες πρέπει να προσέρχονται με μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις που προβλέπονται. Τέλος, να έχουν  μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΧΡΙΣΤΙΝΑ                                       ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                                         Αργυρούπολη, 21/2/2024 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                            Αρ. Πρωτ.: 204 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                  Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ, Νικολαΐδου Ειρήνη(2109610234/6976879362)                                         ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΔΟΕ email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’