Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Εγκύκλιος Γ.Γ. Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για επιβολή ποινών σε απεργούς διευθυντές/ντριες – προϊστάμενους/ές. Αναμενόμενο το νέο αυταρχικό ολίσθημα της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. Οι αρνητές του διαλόγου επιτίθενται στους εκπαιδευτικούς με ολοκληρωτικές μεθόδους.

Ανακοίνωση για τη νέα εγκύκλιο του Γ Γ του Υπουργείου Παιδείας

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Aρ.Πρωτ.: 222 Αργυρούπολη, 15/5/2024                                                                  Προς τα μέλη του Συλλόγου  Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362 Α.  ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ

Η απεργία στις 28 Φεβρουαρίου ήταν συγκλονιστική! Το δίκιο και η ζωή θα κερδίσουν…Η απεργία στις 28 Φεβρουαρίου ήταν συγκλονιστική! Το δίκιο και η ζωή θα κερδίσουν…