Κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗ

1. Υπογράφουμε τη νέα δήλωση
            2.  Ζητάμε Αριθμό Πρωτοκόλλου
            3.  Συνεχίζουμε δυναμικά να υπερασπιζόμαστε τη δημόσια εκπαίδευση

Ταυτόχρονα, είναι σε ισχύ νέες στάσεις εργασίας για τον μήνα Μάρτιο 2024 από τη ΔΟΕ, η οποία τονίζει πως: καμιά συνέπεια δεν υπήρξε, για κανένα/καμία συνάδελφο, με την έως τώρα μαζική συμμετοχή στην απεργία-αποχή. O Σύλλογός μας «ο Θουκυδίδης» έχει εξειδικεύσει τις τρίωρες της ΔΟΕ από 1 έως 3 ώρες, ανάλογα τις ανάγκες κάθε συναδέλφου-ισσας.

ΔΗΛΩΣΗ

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., από κάθε ενέργεια που συνδέεται με το σύστημα αξιολόγησης, το οποίο προωθείται εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πιο συγκεκριμένα από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4823/21 και καθώς και από την Υπουργική Απόφαση 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023«Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» και σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.).

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                      ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ   «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ   Ψήφισαν:   387        Έγκυρα:    381 Άκυρα:        2 Λευκά:        4 Έλαβαν ΑΣΕ ΔΗ.ΣΥ. ΕΝΕΔΡΑ ΔΑΚΕ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ n Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024 στις 6.30 μ.μ. n n Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου και του δημόσιου σχολείου n Κυριακή 4 Φλεβάρη