ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΣΤΙΣ 21/1

n

n n n n n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

n

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

n

Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

n

ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

n
n

n

Αργυρούπολη, 28/1/2023
Αρ. Πρωτ.: 198

n

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

n
n
n


n

Δελτίο Τύπου από την Πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού

n

Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ στις 21/1/24

n


n

Την Κυριακή 21/1/2024, μετά από κάλεσμα των ΣΕΠΕ, «Ο Σωκράτης», «Ρ.Ιμβριώτη», «Πλουμπίδης», «Σεφέρης», Χίου, Φωκίδας, Γρεβενών και των ΕΛΜΕ, Πειραιά, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου και Λήμνου,  πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, μαζικότατη πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ, για την οργάνωση και κλιμάκωση της πάλης.

n

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν 44 πρωτοβάθμια σωματεία με απόφαση ή ως παρατηρητές :

n

ΣΕΠΕ: Αγίων Αναργύρων, Αλίμου-Αργυρούπολης-Ελληνικού «ο Θουκυδίδης», Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», Αργοσαρωνικού, Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Γρεβενών, Ελευσίνας, Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», Ικαρίας-Φούρνων, Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Κέρκυρας, Κορίνθου, Κορυδαλλού-Αγίας Βαρβάρας, Λήμνου, Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ, «ο Παρθενώνας», Περικλής, Πρέβεζας, Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας, Σαλαμίνας, Σάμου, Σικυώνας-Ξυλοκάστρου, Φαλήρου, Φωκίδας, Χαϊδαρίου, Χίου “ο Αδαμάντιος Κοραής” Ζακύνθου (παρατηρητής), Ρόδου (παρατηρητής).

n

ΕΛΜΕ: Β΄ Δωδεκανήσων, Γ΄ Αθήνας, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λευκάδας, Λήμνου- Αγίου Ευστρατιου, Πειραιά, Φθιώτιδας, Γ΄ Δυτικής Αθήνας (παρατηρητής), Νότιας Αθήνας (παρατηρητής), Β΄ Δυτικής Αθήνας (παρατηρητής), Ηλείας (παρατηρητής), Λέσβου (παρατηρητής) και ο ΣΕΕΠΕΑ Θεσσαλίας.

n

Χαιρετισμό απηύθυνε εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας μεταφέροντας με ενθουσιασμό το δυναμικό κλίμα που υπάρχει στη νεολαία και τη δέσμευση ότι αυτός ο αγώνας θα φτάσει μέχρι τέλους.

n

Οι εκπρόσωποι των σωματείων επισήμαναν ότι η πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση της παναττικής, μαχητικής και μαζικής  σύσκεψης σωματείων που προηγήθηκε εδώ, στον ίδιο χώρο, το προηγούμενο Σάββατο. Τονίστηκε η σημασία της ως ανάγκη και αποτέλεσμα των αγώνων που έχουν ξεκινήσει όλο το προηγούμενο διάστημα από τα πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία.

n

Η κοινή πρωτοβουλία των πάνω από 44 σωματείων επιβεβαιώνει την απαίτηση του κλάδου για κοινό και ενωμένο αγώνα απέναντι στην πολιτική που κάνει καθημερινά τον βίο αβίωτο. Δείχνει το δρόμο για το μέτωπο που πρέπει να ισχυροποιηθεί ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, που έχει για θεό το κέρδος, τις επιταγές της ΕΕ και όσους τις στηρίζουν. Παίρνουμε δύναμη από τη δύναμή μας, μακριά από αυταπάτες για λύσεις από επίδοξους σωτήρες.

n

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η συζήτηση και, πάνω απ΄ όλα, ο αγώνας που θα έχει στο επίκεντρό του την αντεπίθεση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που βάλλει τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, του λαού και της νεολαίας, με το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς, την κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών. Στη συζήτηση τονίστηκε από όλα τα σωματεία η αναγκαιότητα κλιμάκωσης του αγώνα με οργάνωση κλαδικής απεργίας ενάντια στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική, αλλά και πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 28/2, ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, μαζί σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Σ αυτό το πλαίσιο τώρα ΔΟΕ και ΟΛΜΕ πρέπει να κηρύξουν απεργία του κλάδου.

n


n

Τα σωματεία μας χαιρέτισαν τους δεκάδες χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, πανεπιστημιακούς, τα εργατικά σωματεία που βγήκαν μαζικά στους δρόμους σε όλη τη χώρα, το συγκλονιστικό σε όγκο και παλμό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στις 18/1. Έκαναν σαφές ότι ο λαός απορρίπτει τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και παλεύει για αποκλειστικά δημόσια και πραγματικά δωρεάν παιδεία για όλους.

n


n

Δίνουμε μήνυμα στο Υπουργείο ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών, όπως έγινε στις συνοικίες του Πειραιά, στο κέντρο της Αθήνας και αλλού την προηγούμενη βδομάδα. Η προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών από το Υπουργείο και διάφορους καλοθελητές δε θα περάσει. Επιστρέφουμε πίσω την εγκύκλιο του Υπουργείου που καλεί τους εκπαιδευτικούς να «ρουφιανεύουν» και να τιμωρούν με απουσίες ή στέρηση παιδαγωγικών επισκέψεων τους μαθητές που κινητοποιούνται. Η κοινή δράση εκπαιδευτικών και μαθητών θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

n


n

Με βάση τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Δ.Σ. και των Γ.Σ. ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ τονίζουμε ιδιαίτερα τα παρακάτω ζητήματα:

n
  n
 1. n

  Ο αγώνας ενάντια στο νομοσχέδιο που προωθεί την ίδρυση ιδιωτικών-μη κρατικών πανεπιστημίων είναι και δικός μας αγώνας, αγώνας των χιλιάδων εκπαιδευτικών που παλεύουν ενάντια στα σχέδια κατηγοριοποίησης σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών μέσω της λεγόμενης αξιολόγησης. Αγώνας για την υπεράσπιση των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών απέναντι στη απαξίωση των πτυχίων μας και την παραπέρα γενίκευση του προσοντολογίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Γαβρόγλου).

  n
 2. n
 3. n

  Το μεγάλο και συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας και η συνεχιζόμενη λιτότητα οδηγούν σε απόγνωση. Ανεβαίνουν τα πάντα εκτός από τους μισθούς μας και αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι! Είναι η ώρα τα σωματεία να δουλέψουν ως αποκούμπι των εργαζομένων που βάζει εμπόδια στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά και ως οργανωτές της πάλης που θα βάζουν όλο και περισσότερους συναδέλφους στη μάχη και τη διεκδίκηση. Τώρα είναι η ώρα, να δυναμώσουμε τον αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς μας, για  μέτρα στήριξης της καθημερινής μας διαβίωσης, για μέτρα ενάντια στο συνεχιζόμενο κύμα της ακρίβειας απέναντι στην κυβερνητική κοροϊδία, να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο μας, ώστε να κατοχυρωθούν μια σειρά από δικαιώματα σε αναπληρωτές και μόνιμους, για να μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος να ικανοποιηθούν ακόμα περισσότερες διεκδικήσεις μας.

  n
 4. n
 5. n

  Συνεχίζουμε την υλοποίηση των συλλογικών αποφάσεων του κλάδου για το μπλοκάρισμα της εφαρμογής της ατομικής αξιολόγησης και της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Υπερασπίζόμαστε τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. Τα σχέδιά κυβέρνησης και υπουργείου δεν προχωράνε κάτω από την πάλη των εκπαιδευτικών και τη συμμετοχή τους στις συλλογικές αποφάσεις. Προσπαθούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες με την επιτάχυνση της Α2 φάσης και να πιέσουν ακόμη περισσότερο τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς μέσω των διευθυντών και  προϊσταμένων των σχολικών μονάδων. Τα σωματεία με σχέδιο, δίπλα σε όλους τους νεοδιόριστους, έχουν καθήκον να συμβάλλουν στη συμμετοχή στην απεργία-αποχή των ομοσπονδιών από την ατομική αξιολόγηση, να καλλιεργήσουν τη συλλογική στάση των Συλλόγων Διδασκόντων και τη συμμετοχή στη στάση εργασίας, σε περιπτώσεις που οι σύμβουλοι και οι διευθυντές προχωρούν τις διαδικασίες. Καλούν τους διευθυντές-διευυθύντριες και τις προϊσταμένες να υπογράψουν το κείμενο της απεργίας αποχής, να υλοποιήσουν τις αποφάσεις του κλάδου, να παραμείνουμε ενωμένοι μέσα στα σχολεία.

  n
 6. n
 7. n

  Παίρνουμε πρωτοβουλίες για την ακόμη πιο οξυμένη κατάσταση στους αναπληρωτές. Με κουτσουρεμένους μισθούς, χωρίς δικαιώματα στις άδειες, με συμβάσεις 7,8,9 μηνών προσπαθούν να επιβιώσουν. Ταυτόχρονα προσπαθούν να μαζέψουν μόρια στην αρένα του προσοντολογίου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δίνονται μάχες από σωματεία, όπως η ΕΛΜΕ Πειραιά για να έχουν το αυτονόητο δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το οποίο καθυστερεί να καταγραφεί στον ΕΦΚΑ, αφήνοντας τους συναδέλφους χωρίς κάλυψη. Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι πρέπει να μάθουν για τη ΣΣΕ, τις διεκδικήσεις μας μέσα από αυτή.

  n
 8. n
 9. n

  Συνεχίζουμε να διεκδικούμε αύξηση της χρηματοδότησης, κάλυψη όλων των κενών, μαζικούς διορισμούς μαζί με τους γονείς και τους μαθητές. Κόντρα στην περίφημη δημοσιονομική σταθερότητα,που κόβει ακόμα και από την ασφάλεια μας, βάζουμε πάνω από όλα τις ζωές μας και όχι τα κέρδη τους.

  n
 10. n
 11. n

  Κλιμακώνουμε την προσπάθεια να αρθεί η αδικία του ωραρίου των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ολιγοθέσια, που επηρεάζει τις συνθήκες εργασίας, κόντρα στην κωλυσιεργία της ΔΟΕ να προχωρήσει η ψηφισμένη, στο συνέδριο, απόφαση για τη διεκδίκηση της εξίσωσης του ωραρίου.

  n
 12. n
 13. n

  Εκφράζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την καταδίκη του λαού μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ και τους συμμάχους του. Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά πλοία και στρατεύματα. Δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας! Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο 27 Γενάρη.

  n
 14. n
 15. n

  Απορρίπτουμε το νέο νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση που θέλει να επιταχύνει και να εξειδικεύσει τους στρατηγικούς στόχους της ΕΕ και του ΟΟΣΑ, είναι συνέχεια του προηγούμενου νόμου που ψηφίστηκε μόλις 3 χρόνια πριν και έχει κριθεί από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Δεν αλλάζει τίποτα από την εικόνα και τον αδιέξοδο δρόμο της ουσιαστικής υποβάθμισης που ζει όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

  n
 16. n
n

Τα σωματεία τοποθετήθηκαν στη σύσκεψη με βάση τις αποφάσεις τους, το πλαίσιο πάλης και δράσης τους, με στόχο να οργανωθεί το επόμενο διάστημα η απάντησή μας με απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, για να μπούνμε στο προσκήνιο οι ζωές μας κόντρα στα κέρδη τους.

n

Έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας για αύξηση 20% στους μισθούς μας, σταθερή δουλειά με αξιοπρέπεια, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, ξεπάγωμα του ΜΚ 15-17, να καταργηθεί ο ΦΠΑ σε είδη πλατιάς κατανάλωσης, να καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος σε Ενέργεια και καύσιμα, να μειωθούν οι τιμές στα εισιτήρια, να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, για μαζικούς, μόνιμους διορισμούς και μονιμοποίηση/διορισμό όλων των αναπληρωτών, για τη μείωση του ωραρίου των νηπιαγωγών, για ουσιαστικά μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των σχολείων,  μπροστά στις αυξημένες ενεργειακές και άλλες οικονομικές τους ανάγκες. Αυτός ο αγώνας πάει χέρι – χέρι με την πάλη για μόνιμη και σταθερή εργασία, για την μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών ενάντια σε κάθε σκέψη για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Είναι αλληλένδετος με τον αγώνα για την ουσιαστική στήριξη της δουλειάς των εκπαιδευτικών μέσα στις τάξεις κόντρα στην απαξίωση του παιδαγωγικούς μας ρόλου, για σύγχρονο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει.

n

Σε αυτό το πλαίσιο κατατέθηκαν από εκπαιδευτικά σωματεία οι παρακάτω προτάσεις, τις οποίες καλούμε να υιοθετήσουν τα Δ.Σ. και οι Γ.Σ. των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ το επόμενο διάστημα στα πλαίσια της κλιμάκωσης και του συντονισμού τους αγώνας και της κοινή μας δράσης.

n
  n
 1. n

  Συμπόρευση και συντονισμός με τον αγώνα φοιτητών-μαθητών-πανεπιστημιακών-εργατικών σωματείων ενάντια  στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.  Πέμπτη 25/1 στις 12:00 Προπύλαια- αντίστοιχα στις άλλες πόλεις.

  n
 2. n
 3. n

  Καλούμε τις ομοσπονδίες ΔΟΕ ΚΑΙ ΟΛΜΕ να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για τα ιδιωτικά Πανεπιστημια, και να προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση για την περαιτέρω ιδιοτικοποίηση της παιδείας και την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

  n
 4. n
 5. n

  Γενικές συνελεύσεις ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ το επόμενο 15νθήμερο και απαιτούμε ΔΟΕ, ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε ολομέλειες προέδρων.

  n
 6. n
 7. n

  Προετοιμασία πανεκπαιδευτικής απεργίας με προτεινόμενη ημερομηνία την Πέμπτη 1/2 ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, μαζί με εργαζόμενους σε ΑΕΙ.

  n
 8. n
 9. n

  Προχωράμε σε μαζικό Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης στις 27/1, στις 12μ, στο Πάρκο Ελευθερίας.

  n
 10. n
n


n
  n
 1. n

  Παίρνουμε πρωτοβουλίες με εκδηλώσεις για την ανάδειξη των επιδιώξεων του ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια από κοινού με Φοιτητικούς Συλλόγους, Πανεπιστημιακούς, Ενώσεις Γονέων.

  n
 2. n
 3. n

  Δυναμώνουμε τον αγώνα και τις κοινές πρωτοβουλίες ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών αλλά και μαθητών με νέες παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις στο ΥΠΑΙΘΑ και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

  n
 4. n
 5. n

  Διεκδικούμε από τις δημοτικές αρχές και την κυβέρνηση αύξηση της χρηματοδότησης για τα κτίρια, τη θέρμανση κ.ά.

  n
 6. n
 7. n

  Την ημέρα που θα εκδικάζεται η προσφυγή των νηπιαγωγών στο ΣΤΕ για το ζήτημα του ωραρίου να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση.

  n
 8. n
 9. n

  Όλη αυτή η προσπάθεια εκτιμάμε ότι πρέπει να κλιμακωθεί και με πανεργατική απεργία, που θα ενώσει όλες τις δυνάμεις, τις εστίες του αγώνα που φουντώνουν και αντιπαρατίθενται τόσο στην εκπαιδευτική πολιτική,όσο και στη γενικότερη. Η πανελλαδική πανεργατική απεργία που προτείνουμε στις 28/2, ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, δεν είναι μνημόσυνο αλλά σταθμός που φέρνει στο προσκήνιο ξανά το δίλημμα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας». Καλούμε όλα τα Δ.Σ. των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ, τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ, την  ΑΔΕΔΥ να πάρουν απόφαση για απεργία αυτή τη μέρα.

  n
 10. n
n


n

Συσπειρωμένοι στα Σωματεία μας μπαίνουμε μπροστά. Διεκδικούμε ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο στη σημερινή εποχή για τη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή με δικαιώματα. Στον αγώνα που δίνουμε δεν έχουν θέση η μοιρολατρία και η απογοήτευση.

n

 

n

Αθήνα, 21-01-2024

n

 

n

 

n

 

n

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

n


n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                        ΝΙΚΟΛΑΊ¨ΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

n

Έγγραφο1

n

n

 

]]>

Related Post

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 21/2/2023Αρ. Πρωτ.: 119 n

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργ/ρούπολη, 3/4/2023Αρ. Πρωτ.: 134 n