Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

n n n n n n n n n

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 23/1/2024

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

n

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Δημόσια Δωρεάν Παιδεία για όλους – πτυχία με αξία – δουλειά με δικαιώματα!

n

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ενάντια στο νομοσχέδιο της Kυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών – μη κρατικών Πανεπιστημίων με τρίτο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Πέμπτη 25/1 στις 12 μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.Να μην κατατεθεί!

n

Το Δ.Σ. κηρύσσει 1-3 ώρες διευκολυντική στάση εργασίας μεταξύ 11π.μ. και 4 μ.μ.

n

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει την προσπάθεια ίδρυσης ιδιωτικών – μη κρατικών πανεπιστημίων από την κυβέρνηση της ΝΔ, χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο νέο, τρίτο κατά σειρά συλλαλητήριο στις 25/1 στις 12μ. στα Προπύλαια, για να μην περάσουν τα σχέδιά τους, που ιδιωτικοποιούν παραπέρα τη δημόσια Παιδεία, χτυπούν τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας και διαλύουν τα εργασιακά  δικαιώματα όλων των αποφοίτων, άρα και των εκπαιδευτικών, που έχουν ήδη χτυπηθεί από τον ν. Γαβρόγλου.

n

Ως εκπαιδευτικοί με τη μαζική μας συμμετοχή στον αγώνα, μαζί με τους φοιτητές, μαθητές, γονείς και εργαζόμενους εκπληρώνουμε το χρέος που έχουμε απέναντι στη νέα γενιά να αντιπαλέψουμε τόσο τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων, όσο και την επιχειρηματική λειτουργία του Δημόσιου Πανεπιστημίου και να αγωνιστούμε για ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο αντάξιο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δυνατοτήτων!

n

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία και σύγχρονες σπουδές. Όχι στην κατάργηση του άρθρου 16 – όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την Παιδεία στο ύψος των αναγκών μας. Πτυχία με αξία – μοναδική προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος. Κατάργηση του ν. 4589/19. Δουλειά για όλους – δουλειά με δικαιώματα. Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                        ΝΙΚΟΛΑΊ¨ΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

]]>

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη ΣYΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔIΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ και ΣΩΜΑΤΕΙΏΝ της Αττικής για την οργάνωση της λαϊκής κινητοποίησης ενάντια στο ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη ΣYΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔIΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ και ΣΩΜΑΤΕΙΏΝ της Αττικής για την οργάνωση της λαϊκής κινητοποίησης ενάντια στο ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 10/9/2023Αρ.

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 5/2/2023Αρ.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΟΙΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΟΙΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ

n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 16/10/2023Αρ. Πρωτ.: 174 n Προς