Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

n n n n n n n n

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 21/11/2023

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

n

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΣΕΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»  ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελληνικού-Αργυρούπολης -Αλίμου «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», καλεί όλα τα μέλη του σε ΕκλογοαπολογιστικήΓενική Συνέλευσηστο 6ο ΔημοτικόΣχολείο Αργυρούπολης,(Κυκλάδων 7), τηΔευτέρα  4 Δεκεμβρίου2023 στις 6.30μ.μ. και σε Εκλογές για την ανάδειξηνέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου από τις 9.00 π.μ. – 5.30 μ.μ. Η θητείατων οργάνων του Σωματείου μας είναι διετής. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή όλα τα μέλη τουΣυλλόγου μας τόσο στη Γ.Σ. όσο και στις εκλογές για νέο Δ.Σ., για να έχουμε και τα επόμενα δύοχρόνια ένα Σωματείο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγώνα μας!

1. n

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

2. n

(Δευτέρα 4/12)

n

Στη Γενική μας Συνέλευση 4/12 θα συζητηθεί η δράση του Συλλόγου μαςκαι θα αποφασιστεί το πλαίσιο πάλης μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

n

Η Ημερήσια Διάταξη τηςΓ.Σ. είναι:

• n

Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής.

• n

Οικονομικός απολογισμός και ψήφισή του.

• n

Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Συλλόγου – Κριτική πεπραγμένων.

• n

Θέσεις, τοποθετήσεις εκπροσώπων παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων.

Προτάσεις μελών για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά – Ψήφισή τους

Ψηφίσματα.

n

2)ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Τετάρτη 6/12)

n

Το Δ.Σ. έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε τα μέλη του να διευκολυνθούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Για τούτο τα εκλογικά τμήματα είναι δύο και ο χρόνος λειτουργίας τους επαρκής, ώστε να καλυφθούν όλα τα ωράρια των συναδέλφων/σσών:

1. n

Ένα στη Θεατρική Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» – στο 5ο Δ.Σ. Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5), για τα Σχολεία και Νηπιαγωγεία Ελληνικού και Αργυρούπολης.

2. n
  3. n

Ένα στη Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν»,(Υψηλάντου και Θησείου), στον Άλιμο για τα Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Αλίμου.

4. n
n

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ/ΙΣΣΑ  ΨΗΦΙΖΕΙ  ΜΟΝΟ  ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘ ΌΛΗΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 9.00 π.μ. ΕΩΣ 5.30 μ.μ.

n

Όσοι εργάζονται στο Ολοήμερο προτείνεται να έρχονται το πρωί και αντίστροφα για όσους εργάζονται στο πρωινό ωράριο. Οι συνάδελφοι-ισσες που εργάζονται στα  κοντινά στα εκλογικά κέντρα σχολεία, προτείνεται να έρχονται να ψηφίζουν στα κενά τους, για την αποφυγή συνωστισμού ή καθυστερήσεων.

n

Ψηφίζουμε με ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

n

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται σταΔημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ(μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, συμβασιούχοι αναπληρωτές).
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου είναι να πληρώσει τησυνδρομή του μέχρι και  τη μέρα των εκλογών. Παράκληση να τακτοποιηθούνέγκαιρα οι συνδρομές με τον τρόπο που έχει υποδείξει το Δ.Σ.
Η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22€ για τη ΔΟΕ και 3€ για τον Σύλλογο). Ενώ για τουςαναπληρωτές πλήρους ωραρίου 15 € και μειωμένου ωραρίου 7 €, (οι συνδρομές των αναπληρωτών καταβάλλονται εξ ολοκλήρου στη ΔΟΕ, ο Σύλλογος με απόφασή του δεν κρατάει τίποτα από τους αναπληρωτέςσυναδέλφους/σσες).
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας – σαν παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι – έχουν όλατα μέλη του Συλλόγου. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Δ.Σ. ως την Πέμπτη 30/11 το μεσημέριστο email του Συλλόγου ή στην Πρόεδρο (Αγγελονίδη Χριστινα).

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Παίρνουμε μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέουΔ.Σ. του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογός μας  είναι το δικό μας όπλοαπέναντι στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική. Με τη μαζική συμμετοχή μας στιςσυλλογικές διαδικασίες του τον υπερασπιζόμαστε, στεκόμαστε απέναντι σε κάθεαντισυνδικαλιστικό νόμο, που θέλει να αποδυναμώσει τη δράση των σωματείων, (ν. 4808/2021 Χατζηδάκη).
Με τη μαζική συμμετοχή μας στη ζωή και δράση του Συλλόγου μας απαντάμε δυναμικάστην αντιεκπαιδευτική πολιτική που θέλει το δημόσιο σχολείο επιχείρηση, τον εκπαιδευτικό διαμεσολαβητή, τον μαθητή αμόρφωτο και τον γονιό πελάτ

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                           ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργ/ρούπολη, 27/3/2023Αρ. Πρωτ.: 129

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! δΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! δΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργ/ρούπολη, 31/3/2023Αρ. Πρωτ.: 133

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» n Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n n Πληροφορίες n Χριστίνα Αγγελονίδη n (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω n (2109917595/6936162126) n email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n Αργυρούπολη, 17/8/2023