Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12.30 μ.μ.

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργ/ρούπολη, 7/6/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

n

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12.30 μ.μ.

n

στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης (Κυκλάδων7)

Αγαπητές συναδέλφισσες, συνάδελφοι

n

Σας καλούμε στη δεύτερη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 12.30μ.μ., στο 6ο Δημοτικό Αργυρούπολης με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση-συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παιδεία

n

Ενδεικτικά αναφέρουμε ζητήματα με τα οποία ασχοληθήκαμε σαν Σύλλογος και σαν κλάδος τη χρονιά που πέρασε, όπως: οι αλλαγές που προωθούνται στηνεκπαίδευση και ο αγώνας μας ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση των σχολείων, η επικείμενη επιλογή σχολείων από γονείςκαι τι θα σημαίνει για το δημόσιο σχολείο, η ομηρία των νεοδιόριστων και η καταστρατήγηση του νόμιμου δικαιώματός τους για μονιμοποίηση, οι διορισμοί που ποτέ δεν καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των σχολείων, η ωρομισθία, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι πολλαπλές ταχύτητες (πάντα χαμηλές) εργαζομένων στην εκπαίδευση, η υποχρηματοδότηση των σχολείων και οι χορηγίες, το πρόβλημα της σχολικήςστέγης σε συνδυασμό με την ένταση της σεισμικότητας, η υγιεινή και η ασφάλεια στα σχολεία, το δικαίωμα του κλάδου να υπογράφει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να σταματήσει να βρίσκεται εγκλωβισμένος στο «Μη» Ενιαίο Μισθολόγιο, η αντίσταση ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη και η ακύρωσή του στην πράξη.

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση για την Ημερήσια Διάταξη της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ

n

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν έχουμε εκλογές αντιπροσώπων. Τον Σύλλογό μας θαεκπροσωπήσουν  στην 92η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα γίνει 27-29 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ανοιχτή για όλουςτους συναδέλφους, οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν τον Μάη του 2022, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση τοκαταστατικό της ΔΟΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

n

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,στηρίζουμε το Σωματείο μας που είναι η δύναμή μας, παίρνουμε αποφάσεις που θα μεταφέρουν οι αντιπρόσωποί μας στην 92η Γ.Σ. του Κλάδου. Έχουμεπείρα, ξέρουμε ότι τίποτα δε χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες. Το 2023μπορούμε να έχουμε μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                                         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 4/12/2023Αρ. Πρωτ.: 189 n Προς  τα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10/5 ΓΙΑ PISAΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10/5 ΓΙΑ PISA

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 9/5/2023Αρ. Πρωτ.: 143 n

Ο Αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση συνεχίζεται.Ο Αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση συνεχίζεται.

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 19/10/2023Αρ. Πρωτ.: 175 n Προς  τα