ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δ΄Δ/ΝΣΗ Π.Ε.ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ,ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΤΛ

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,

Ενώ οι μισθοί μας καθημερινά συρρικνώνονται και τα χαράτσια διαδέχονται το ένα το άλλο, οι περισσότεροι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν φέτος παραμένουν ακόμα απλήρωτοι. Μιλάμε για το κατακερματισμένο εργασιακά κομμάτι των συναδέλφων μας: αναπληρωτές πλήρους ωραρίου Υπουργείου Παιδείας, αναπληρωτές πλήρους ωραρίου που υπάγονται στο ΕΣΠΑ, αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου Υπουργείου Παιδείας, αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου μέσω ΕΣΠΑ, ωρομίσθιοι μέχρι 4 ώρες εβδομαδιαία βάσει νόμου3848/2010 κτλ.!

Δε φτάνει η αβεβαιότητα και το άγχος που ζουν κάθε χρόνο οι συνάδελφοι/φισσές μας, μην ξέροντας πού θα δουλέψουν και πώς θα βολέψουν τη διαλυμένη τους οικογένεια- αν πρόλαβαν να την κάνουν- τους διαλύουν και όσα δικαιώματα έχουν στην πράξη κατακτήσει. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αναγνωρίσει μισθολογικά την προϋπηρεσία των αναπληρωτών!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης, Αλίμου, Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης», στηρίζει την κινητοποίηση  της «Επιτροπής Αγώνα Ωρομισθίων Αναπληρωτών-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Αττικής» για:

ü Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

ü Ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανεξάρτητα από ένσημα και ώρες εργασίας

ü Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων-χωρίς όρους και προϋποθέσεις

ü Προστασία των ανέργων

ü ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Για την πραγματοποίηση της κινητοποίησης κηρύσσει  διευκολυντική 2ωρη στάση εργασίας ,για την Τετάρτη,14/12/2011, και καλεί όλους τους συναδέλφους στη 1μ.μ.,στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17,πίσω από το Νοσοκομείο «Έλενα»).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ                                                    Η    ΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ