ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργυρούπολης, Αλίμου, Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης», εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε., ενάντια στις απολύσεις και στην προσπάθεια κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων. Η εργοδοσία της επιχείρησης, αφού ξεζούμισε για χρόνια τους εργαζόμενους, σακάτεψε δεκάδες, έβγαλε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ, τώρα τους στέλνει στην πείνα και στην εξαθλίωση. Οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. δεν έσκυψαν το κεφάλι, εδώ και πάνω απο 10 ημέρες βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση.

Οι απολύσεις εργαζόμενων σε όλους τους χώρους δουλειάς του ιδιωτικού τομέα είναι σε καθημερινή βάση. Ετοιμάζονται χιλιάδες απολύσεις και στο Δημόσιο Τομέα.

Ο λαός της χώρας μας δέχεται μια ανελέητη επίθεση για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων, για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και το καπιταλιστικό σύστημα..

Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να παλέψουν για να μην περάσουν τα αντεργατικά σχέδια καμιάς κυβέρνησης των μονοπωλίων και της Ε.Ε.

Η πάλη για να παρθούν πίσω οι απολύσεις, για να ανατραπούν οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πλουτοκρατίας είναι μονόδρομος. Όλοι στον αγώνα. Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Last Updated (Thursday, 17 November 2011 00:48)