ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.                              Αργυρούπολη, 22 - 10 - 2011
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                    Αρ. Πρωτ.: 64
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                               Προς: Μέλη του Συλλόγου μας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:                                                                                                                                                                           Μπαγατέλας Δημήτρης : 2109919525 / 6977694573                                                                                                    Λώλης Κωνσταντίνος: 210 9916932 / 6944395369

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το ΔΣ του συλλόγου ΄΄ Ο Θουκυδίδης ΄΄ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ , που έχασε τη ζωή του ενώ συμμετείχε στην απεργία της 20ης Οκτωβρίου 2011.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δεκάδες τραυματίες , που χτυπήθηκαν κατά την ώρα της διαδήλωσης και ζητάμε να γίνει εξονυχιστική έρευνα ώστε να καταλογιστούν ευθύνες.

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τους παρακρατικούς μηχανισμούς και τη δράση των               ΄΄ γνωστών αγνώστων ΄΄ που καλύπτονται πίσω από τις κουκούλες, στους οποίους συνυπάρχουν αναρχοφασιστοειδή και ακροδεξιά στοιχεία .

Η οργανωμένη δολοφονική επίθεση, στόχο είχε να φοβίσει τους εργαζόμενους για να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση , Ε.Ε. και πλουτοκρατία.

Δεν τα κατάφεραν!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης ,της Τρόικας και του μνημονίου.

Last Updated (Sunday, 23 October 2011 20:09)