ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.                                  Αργυρούπολη, 24 - 5 - 2011
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                    Αρ. Πρωτ.: 54
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Θέμα:   «2η Τακτική Γενική Συνέλευση»

Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ.Σ., με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, σας καλεί στη 2η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, στις 8.30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5) με θέματα:

• Κριτική Πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΔΟΕ – Ψηφοφορία
  • Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 80ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, που υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου ,της ΔΟΕ και σας έχει σταλεί με e-mail
  • Ψηφίσματα
  • Θέσεις-τοποθετήσεις εκπροσώπων των συνδικαλιστικών παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων.
  • Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου για την 80η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 8:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα διεξαχθεί από τις 13.00 μ.μ. έως τις 18.00 μ.μ.

Η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων των μελών του Συλλόγου για την εκλογή αντιπροσώπων θα γίνει έως τις 27 Μαΐου 2011 και έως τις 14:00 μ.μ. στα μέλη του Δ.Σ.

Δικαίωμα λόγου και ψήφου στις διαδικασίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο έχουν όλοι και όλες οι συνάδελφοι που υπηρετούν με οποιαδήποτε μορφή εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. έως τις 12 το μεσημέρι. Για να διευκολύνουμε τις εργασίες της Γ.Σ., παρακαλούμε να γραφτούν στο Σύλλογο όσοι και όσες συνάδελφοι δεν είναι μέλη ως τις 31/5/2011, δηλώνοντας την εγγραφή τους σε μέλος του Δ.Σ. ή στέλνοντας απλή δήλωση εγγραφής στο φαξ του Συλλόγου [ονοματεπώνυμο, σχολείο και σχέση εργασίας (μόνιμος, αναπληρωτής ή ωρομίσθιος)], γιατί με βάση το νέο καταστατικό της ΔΟΕ θα γίνουν δύο καταστάσεις ψηφισάντων, μία για μόνιμους και αναπληρωτές και μία για ωρομίσθιους)]. Υπενθυμίζουμε, για όσους θα γραφτούν τώρα, ότι η  συνδρομή για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος, που είναι από 1η Σεπτέμβρη 2010 έως 31 Αυγούστου 2011, είναι 36€ ( από 45€). Οι ωρομίσθιοι – μειωμένου ωραρίου συνάδελφοι θα πληρώσουν 10€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ψηφοφορία γίνεται με αστυνομική ταυτότητα, γιατί απαιτείται από τη ΔΟΕ να αναγράφεται ο αριθμός της στην κατάσταση ψηφισάντων.

Κανένας συνάδελφος – συναδέλφισσα δε θα ψηφίσει αν δεν έχει τακτοποιηθεί ταμειακώς.

Για να μην υπάρξουν προβλήματα και ταλαιπωρία παρακαλούνται όσοι δεν έχουν τακτοποιηθεί ταμειακώς να τακτοποιηθούν πριν την ψηφοφορία.

Όσοι και όσες συνάδελφοι υπηρετούν σε σχολεία της περιοχής μας, αλλά δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας ή δε θα συμμετάσχουν στη Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες, πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία τους.

Last Updated (Wednesday, 25 May 2011 21:44)