ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.                                                                Αργυρούπολη, 19 - 1 - 2011
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                                                         Αρ. Πρωτ.: 37
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της εκπαίδευσης (π.χ. την επιχειρούμενη τελευταία διοικητική αναδιοργάνωση

με την κατάργηση των Γραφείων Π.Ε., τη συγχώνευση των σχολείων και τη μείωση των Οργανικών θέσεων) και τα οποία είναι φυσικά χωρίς τη δική μας έγκριση και χωρίς να λαμβάνει υπόψη  της η Πολιτική ηγεσία τις θέσεις των Δευτεροβάθμιων οργάνων μας ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, έχουν ως αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μόνιμα τον τελευταίο καιρό «προ τετελεσμένων γεγονότων» και να γίνεται δύσκολη και αγχοτική τόσο  η καθημερινή  εκπαιδευτική μας πράξη όσο και η δημοσιοϋπαλληλική μας ιδιότητα (θέματα τοποθετήσεων, αποσπάσεων, μεταθέσεων, οικονομικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά κ.λ.π.).

Με αφορμή τα παραπάνω σημαντικά θέματα αλλά και τα προβλήματα που  θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον  από τη λειτουργία των νεοσύστατων Καλλικρατικών Δήμων, αποφασίσαμε ως Σύλλογος, τις παρακάτω δραστηριότητες.:

1. Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τους Διευθυντές των σχολείων και τις Προϊστάμενες των νηπιαγωγείων της περιοχής μας, με σκοπό τη συζήτηση όλων των προβλημάτων των σχολείων, την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2011, στις 12.30 μ.μ., στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης   (Κυκλάδων 7)

2. Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ., πάλι στο 6ο Δημ. Σχ. Αργυρούπολης, (Κυκλάδων 7), για να συζητήσουμε τα προβλήματα της εκπαίδευσης ενόψει της επικείμενης απεργίας στις 10 Φεβρουαρίου.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Δ..Σ .

Last Updated (Thursday, 20 January 2011 09:06)