ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.                                  Αργυρούπολη, 8 - 12 - 2010
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                     Αρ. Πρωτ.: 32
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                               Προς: Μέλη του Συλλόγου μας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:                                                                                                                                                                           Μπαγατέλας Δημήτρης : 2109919525 / 6977694573                                                         Λώλης Κωνσταντίνος: 210 9916932 / 6944395369

Θέμα : Συνδρομή συνδικαλιστικού έτους 2010-2011

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι πολίτες και οι εργαζόμενοι που υφίστανται την κρίση, δέχονται  τα συνεχή και αλλεπάλληλα χτυπήματα ενός συστήματος βαθιά αντικοινωνικού και πολλές φορές απάνθρωπου.

Το άμεσο αντανακλαστικό της κοινωνίας σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς είναι η αυτοπροστασία της που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες είναι έργο των συνδικάτων. Δυστυχώς η ΔΟΕ δεν έχει μέχρι στιγμής φροντίσει να μας προστατεύσει έστω και με μια γενναία μείωση της συνδρομή μας σ’ αυτή.

Χωρίς να κωφεύουμε στις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων, απαιτούμε από τη ΔΟΕ να συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευσή της η μείωση της συνδρομής

Επιπλέον σαν ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης και κατανόησης το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να μειώσει τη συνδρομή για τους μόνιμους και αναπληρωτές από τα 45 στα 36 ευρώ (34 για τη ΔΟΕ, 1 για το Σύλλογο και 1 για το απεργιακό ταμείο).

Για τους ωρομίσθιους και αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου, αποφασίστηκε η συνδρομή να είναι μόνο 10 ευρώ δηλαδή το ποσό που πηγαίνει στη ΔΟΕ.