ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας- συντονίζουμε τη δράση μας!
Κάλεσμα σε πανελλαδική σύσκεψη Συλλόγων και ΕΛΜΕ Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 5.30 μ.μ
Συνδικάτο οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, Αθήνα)
Το τελευταίο διάστημα τα εκπαιδευτικά σωματεία έδωσαν άλλες δύο μεγάλες μάχες, που αποτελούν συνέχεια του αγώνα που δίνουμε τα τελευταία χρόνια, για να κρατήσει ο κλάδος το κεφάλι ψηλά, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τη μόρφωση των παιδιών!
Συνέχεια της μάχης ενάντια στη λεγόμενη αξιολόγηση, συνιστά η τεράστια αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές- παρωδία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει και να ελέγξει τα σωματεία μας και να τα βάλει "στον γύψο", έπεσε στο κενό!!! Οι εκπαιδευτικοί υπερασπίστηκαν τα ζωντανά, διεκδικητικά σωματεία, τη συλλογική, μαζική δράση!
Η μεγαλειώδης απεργία στις 9 Νοεμβρίου έδειξε ότι οι εργαζόμενοι έχουν τεράστια δύναμη στα χέρια τους, ότι μπορούν να αντισταθούν στα καλέσματα για υποταγή στη μιζέρια και τη φτώχεια και να βάλουν φρένο στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια και πολιτικές.
Το επόμενο διάστημα η δυναμική αυτή πρέπει να εκφραστεί με τη μαζική, μαχητική δράση για την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών μας! Κλιμακώνουμε με πανελλαδική σύσκεψη εκπαιδευτικών σωματείων, ώστε να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε συντονισμένα τα επόμενα βήματα της δράσης μας, για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!
O Σύλλογός μας συμμετέχει στην Πανελλαδική σύσκεψη. Καλούμε τα Δ.Σ. όλων των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ να αποφασίσουν και την δική τους συμμετοχή, το Σάββατο 19/11, με το πλαίσιο δράσης και αποφάσεις τους, για να οργανώσουμε την κλιμάκωση και παραπέρα δράση της πάλη μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ
Last Updated (Thursday, 17 November 2022 10:46)