ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)

Αργυρούπολη, 3/11/2022

Προς τα μέλη του Συλλόγου

Αποτελέσματα των ηλεκτρονικών εκλογών - παρωδία στη Δ.Π.Ε.    Δ’ Αθήνας

Εγγεγραμμένοι:                          3.701

Ψήφισαν για:         Π.Υ.Σ.Π.Ε.             799  δηλ. 21.59%

Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.             770  δηλ. 20.81%

Κ.Υ.Σ.Π.Ε.                 770  δηλ.  20.81 %

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Παρόλο που το Σάββατο – ημέρα των ψευδοεκλογών - οι πόρτες των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης ήταν «ερμητικά κλειστές» για τα σωματεία  και  η Δ΄Διεύθυνση δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ως όφειλε τα αποτελέσματα των ψευδοεκλογών, τα σωματεία της Δ΄Αθήνας μπόρεσαν να συγκεντρώσουν μια αξιόπιστη εικόνα .

Συντριπτική είναι η ΑΠΟΧΗ και στη Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας.Αποχή που έφτασε σχεδόν στο 80%,και στην οποία είχαν καλέσει οι 6 στους 7 ΣΥΛΛΟΓΟΙ της Δ΄ Αθήνας και 48 ΣΥΛΛΟΓΟΙ πανελλαδικά. Στην ουσία ψήφισε το 20%.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 2020, που έγινε η πρώτη απόπειρα ηλεκτρονικών εκλογών - με σύσσωμο τον κλάδονα καλεί σε αποχή –το ποσοστό αποχής έφτασε στην Δ΄ Αθήνας το 97%. Το 2022 το ποσοστό αποχής απογειώνεται πάλι στο 80% παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΟΕ, που αποτελείται από όλες τις παρατάξεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού, καλούσε σε συμμετοχή!

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που γύρισαν την πλάτη στις εκλογές, που και στην πράξη αποδείχτηκαν παρωδία! Για τα τεκταινόμενα κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών θα μιλάμε σίγουρα για καιρό!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Αν αναλογιστούμε ότι στις εκλογές του Συλλόγου μας «ο Θουκυδίδης» (του ενός δηλαδή από τους 7 Συλλόγους της Δ΄ Αθήνας) ψήφισαν πέρυσι 401 δια ζώσης και χωρίς να δοθεί η ειδική άδεια απουσίας από τα σχολεία, το παραπάνω ποσοστό 80% ΑΠΟΧΗ είναι ενδεικτικό της εκκωφαντικής απάντησης που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί, «γυρίζοντας την πλάτη» στην Κυβέρνηση, το Υπουργείο και σε όσους/ες τους στήριξαν στις ηλεκτρονικές εκλογές παρωδία. Το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής αποδεικνύει ότι οι «ψευτο-αιρετοί» που θα προκύψουν δεν έχουν την νομιμοποίηση του κλάδου!

9 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!!

ΤΟ   ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ                                                                 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ