ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΠόλυΣύριγγα (2100022215-6973223771)

Αργυρούπολη, 18/10/2022

Προς τα μέλη του Συλλόγου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10 ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΚΥΚΛΑΔΩΝ 7

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, όπου θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε  για τα παρακάτω θέματα:

• ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 Νοέμβρη 2022: Απεργούμε και διεκδικούμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εκπαιδευτικούς! Διεκδικούμε μαζικούς μόνιμους διορισμούς για όλους τους αναπληρωτές! Απεργούμε μαζικά, αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τον σκληρό χειμώνα της παγωνιάς, της ακρίβειας, της εξαθλίωσης που μας ετοιμάζουν!

• ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Επαναπροκήρυξη από τη ΔΟΕ και απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για κήρυξη Α-Α σε συντονισμό με πολλούς άλλους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! Συνεχίζουμε να απεργούμε-απέχουμε, δε γινόμαστε μέντορες, συντονιστές, δε διχαζόμαστε στους Συλλόγους Διδασκόντων! Απαντάμε συλλογικά στον αυταρχισμό της διοίκησης!

• ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ! Καμιά αυταπάτη για τους πραγματικούς στόχους υλοποίησής της. Δε θα επιτρέψουμε την κατηγοριοποίηση των δημόσιων σχολείων και τη μετατροπή τους σε Α.Ε. Βάζουμε μπροστά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών-τριών μας, διεκδικούμε σύγχρονο Δημόσιο Σχολείο αντάξιο της τεχνολογικής και επιστημονικής προόδου της εποχής μας!

• ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ! Καλούμε τα Δ.Σ. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να μην εφαρμόσουν τον ν. Χατζηδάκη, να μην πάνε σε ηλεκτρονικές εκλογές,έστω και την τελευταία στιγμή, να τις οργανώσουμε δια ζώσης. Συζητάμε την πρόταση του Δ.Σ., οργανώνουμε την αντίστασή μας στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας, το δικαίωμά μας να ψηφίζουμε δια ζώσης τους αιρετούς εκπροσώπους μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ-ΕΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΤΟ   ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ                                                                                                           ΠΟΛΥ ΣΥΡΙΓΓΑ