Ο καιρος
Who's Online
We have 41 guests online
Εργασιακα δικαιωματα Εκπαιδευτικων Π.Ε.
Μεταφραστης
Λεξικο νεοελληνικης
Αναζητηση στο google
Εφημερευοντα Φαρμακεια
Εφημερευοντα νοσοκομεια
Θεατρα με εκπτωση
Κρατικο Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας
Περισσοτερα Αρθρα .....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Πόλυ Σύριγγα  (210 0022215-6973223771)
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Αργυρούπολη, 4/9/2022
Αρ. Πρωτ.: 58

Προς τα μέλη του Συλλόγου

Μήνυμα του συλλόγου Π.Ε. « Ο Θουκιδίδης»  στους συναδέλφους-ισσες

Ευχόμαστε σε όλες/όλους συναδέλφους καλή αρχή, υγεία και δύναμη!Καλοσωρίζουμε ιδιαίτερα τις/τους νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους που τοποθετούνται φέτος στις σχολικές μας μονάδες .

Το αμέσως επόμενο διάστημα  θα επικαιροποιήσουμε και θα προωθήσουμε στις σχολικές μας μονάδες το πλαίσιο εργασιακών δικαιωμάτων όλων των συναδελφισσών/συναδέλφων. Θα προχωρήσουμε επίσης και σε συνολική ενημερωτική ανακοίνωση για την πρώτη μας επαφή με τον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κουμέντο αλλά και σε τοποθετήσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα  ενόψει της έναρξης των μαθημάτων και της νέας χρονιάς.

Συναδέλφισσες-οι,στις σχολικές μονάδες  συζητιούνται τα ζητήματα  για τους Μέντορες, τους Ενδοσχολικούς Συντονιστές και τους εκπαιδευτικούς ομίλους- απλήρωτης υπερωριακής εργασίας κλπ,ζητήματα που αφορούν τον τελευταίο αντιεκπαιδευτικό νόμο του 2021,για τον οποίο ως κλάδος έχουμε τοποθετηθεί και αντιπαλέψει με ενιαία στάση.

Με την ίδια λογική θα σταθούμε κι απέναντι στα παραπάνω θέματα.Δεν υπάρχει καμία βιασύνη,δεδομένου ότι στα σχολεία υπάρχει ακόμα κινητικότητα και δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά. Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ του συλλόγου μας.Περιμένουμε όμως άμεσα την αναγκαία τοποθέτηση  της ΔΟΕ.

Ως εκ τούτου , καλούμε τους συλλόγους Διδασκόντων, τις διευθύντριες/τους διευθυντές  των σχολείων να μην προχωρήσουν σε συνεδριάσεις για τα παραπάνω.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗ. Τα βασικά και πρωτεύοντα θέματά μας είναι άλλα και σημαντικά ,όπως τα κενά,οι ειδικότητες,οι παράλληλες στηρίξεις, η λειτουργία των σχολείων,τα προγράμματα,η καθαριότητα,η δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε κλπ

Οργανωμένοι-ες στο Σωματείο μας, θα συνεχίσουμε χωρίς συμβιβασμούς τον δρόμο της αγωνιστικής ανάτασης, της συλλογικής στάσης και της νικηφόρας προοπτικής !

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Έγγραφο1

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ                                                                 ΠΟΛΥ ΣΥΡΙΓΓΑ