ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΗ Δ’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ- 2μμ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- Τρίτη 1/10

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΗ Δ’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ- 2μμ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- Τρίτη 1/10

Συναδέλφισσες-οι

Στα πλαίσια της  διώξης της   συναδελφισσας   Πουλουτίδου Αναστασίας  (3ο ΔΣ Ελληνικού)  , καλούμε σε παράσταση  διαμαρτυρίας  την Τρίτη 1/10, στις 2 μμ  στη Δ’ Διεύθυνση- Συγγρού  165  ,ώρα που η Συναδέλφισσα θα καταθέσει  την απολογία της.

Για το σκοπό αυτό κηρύσσουμε στάση εργασίας την ίδια μέρα ,  από  μία έως τρεις ώρες  άνάλογα τις ανάγκες των συναδέλφων-ισσών.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡ.                                                                 ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

Πανεκπαιδευτική Παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ της Δ’   Αθήνας Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 2μμ.Πανεκπαιδευτική Παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ της Δ’   Αθήνας Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 2μμ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη                                                                               Αρ.Πρωτ.:244                                                                               Αργυρούπολη15/9/2024                                                                                                                                                  Προς τα μέλη του Συλλόγου Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη(2109922610/6945385686)                                      Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362) —————————————————————————————————————– Πανεκπαιδευτική Παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις ΠΕ και

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Aρ.Πρωτ.: 222 Αργυρούπολη, 15/5/2024                                                                  Προς τα μέλη του Συλλόγου  Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362 Α.  ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ

8 ΜΑΡΤΗ— -ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ8 ΜΑΡΤΗ— -ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ