Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Ο Γενικός Γραμματέας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σε ρόλο δικαστή για μια ακόμη φορά, αποφαίνεται περί του «νομιμοποιητικού ερείσματος» των στάσεων εργασίας Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Έλεος. Συνεχίζουμε αποφασιστικά. Οι στάσεις εργασίας είναι νόμιμες.

Ανακοίνωση για το έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη στάση εργασίας για την αξιολόγηση

Κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗΚήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362) email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   Αργυρούπολη, 3/3/2024 Αρ. Πρωτ.: 205 Προς  τα μέλη του Συλλόγου

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ