Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 28/5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ στις 30/5/2024!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΩΝ ΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»    26/5/2024

Παράκληση να σταλεί άμεσα σε όλους τους συναδέλφους!

1)      ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024, 7.30 μ.μ. ΣΤΟ 6Ο ΔΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΥΚΛΑΔΩΝ 7

2 )     ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ,

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ από τις 9 π.μ. ως τις 6 μ.μ. ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

α) ΟΛΟΙ-ΕΣ  οι συνάδελφοι-ισσες των σχολείων-Νηπ/ων του Αλίμου θα ψηφίσουν στο ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ και

β) ΟΛΟΙ-ΕΣ  οι συνάδελφοι-ισσες των σχολείων  και Νηπ/ων Ελληνικού-Αργυρούπολης  θα ψηφίσουν στο Φουαγιέ του ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ/ΙΣΣΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟ ΔΣ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA, TETAΡΤΗ  22/5ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA, TETAΡΤΗ  22/5

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Aρ.Πρωτ.: 226 Αργυρούπολη, 21/5/2024                                                                  Προς τα μέλη  του Συλλόγου  Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA, TETAΡΤΗ  22/5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΟΙ Σας ενημερώνουμε

17/4 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ μαζί με τους γονείς των μαθητών μας!17/4 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ μαζί με τους γονείς των μαθητών μας!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Aρ.Πρωτ.: 218 Αργυρούπολη, 15/4/2024                            Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ n Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024 στις 6.30 μ.μ. n n Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου και του δημόσιου σχολείου n Κυριακή 4 Φλεβάρη