Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Πρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2024

Κατασκηνώσεις 2024

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ   ( ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗ Δ’ ΔΙΠΕ;)ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ   ( ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗ Δ’ ΔΙΠΕ;)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολ                                                                                      Αρ,Πρωτ.:239                                                                 Αργυρούπολη, 30/8/2024                                                     Προς τα μέλη  του Συλλόγου                                Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                     Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362)  ———————-   ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 28/5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ στις 30/5/2024!ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 28/5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ στις 30/5/2024!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΩΝ ΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»    26/5/2024 Παράκληση να σταλεί άμεσα σε όλους τους συναδέλφους! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 28/5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ