| ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Πληροφ.: Βάνια Ξιφαρά (6944334752- 2ο Δ.Σ. Αλίμου) Δημητρακάκη Σοφία( 6936655956- 11ο Δ.Σ. Αργ/λης) |
Αργυρούπολη, 15/1/2026 Αρ. Πρωτ.: 382Προς τα Μέλη του Συλλόγου
|
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο), 21/1/2026,στις 10.30.
Ο ΣΕΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΡΙΩΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11-2 μμ),ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΙΣΣΩΝ .
Συναδέλφισσες-οι,
Την Τετάρτη 21/1/2026 θα γίνει η εξ’ αναβολής διαδικασία ακρόασης στο πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο στην Τρίπολη, τριών Συναδελφισσών από το Σύλλογο Λακωνίας «ο Πλήθων»
Η δικαίωση των τριών εκπαιδευτικών της Λακωνίας, όπως και των τριών εκπαιδευτικών στo Ηράκλειο, που αποτελούν τις πρώτες -από τις χιλιάδες περιπτώσεις διώξεων- που έχουν ξεκινήσει να συζητιούνται στα Πειθαρχικά, θα αποτελέσει δικαίωση όλων μας.
Το ΔΣ του ΣΕΠΕ «ο Θουκιδίδης» ,αλλά κι όλος ο κλάδος ,στεκόμαστε στο πλευρό των 3 διωκόμενων συναδελφισσών- εκπαιδευτικών του παραπάνω Συλλόγου.
Απαιτούμε και διεκδικούμε την πλήρη απαλλαγή και δικαίωσή τους. Η προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου να τρομοκρατήσει τον κλάδο θα πέσει στο κενό. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα τα καταφέρουμε!
Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «ο Θουκυδίδης» αποφασίζει τρίωρη συμπληρωματική στάση εργασίας 11 πμ έως 2 μμ , προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων/ισσών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου στην Τρίπολη, στις 21/1/2026, κατά τη διαδικασία ακρόασης από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό. (Η ΔΟΕ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ 8-11 πμ και 2μμ -5 μμ.) Οι διώξεις δε θα περάσουν. Θα νικήσουμε!!!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βάνια Ξιφαρά Σοφία Δημητρακάκη

