Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Ενημερωτικό για την ολοκλήρωση των προσφυγών για τους νεοδιόριστους του 2020 και 2021.

Ενημερωτικό για την ολοκλήρωση των προσφυγών για τους νεοδιόριστους του 2020 και 2021.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (6945385686- 6ο ΔΣ Αργ/λης)

Ειρήνη Νικολαΐδου ( 6976879362- 1ο ΔΣ Αργ/λης)

email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη,

30/1/2025
Αρ. Πρωτ.: 286

Προς τα Μέλη του Συλλόγου

Ενημερωτικό για την ολοκλήρωση των προσφυγών για τους νεοδιόριστους του 2020 και 2021.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

   Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε όλοι μαζί, τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας, για την υπεράσπιση του παιδαγωγικού μας ρόλου μέσα στο σχολείο, για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, ενάντια στην πολιτική της κατηγοριοποίησης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης-ΥΠΑΙΘΑ και των διάφορων «πρόθυμων» ΔΙΠΕ(η Δ’ Αθήνας πρωτοστατεί…) σε όλη τη χώρα να εκφοβίσουν,  να τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται και αντιστέκονται σε αυτή την άδικη και αντιπαιδαγωγική πολιτική θα πέσει για ακόμα μια φορά στο κενό.

   Το ΔΣ του ΣΕ ΠΕ  «ο Θουκυδίδης» ενημερώνει όλους τους συναδέλφους ότι ολοκληρώθηκε, σε συνεργασία με το ΔΣ της ΔΟΕ, η διαδικασία της προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο για τη μονιμοποίηση των συναδέλφων του 2020 και του 2021. Πιο συγκεκριμένα, μετά τη συλλογή των στοιχείων, την κατάθεση συλλογικής αίτησης στη ΔΙΠΕ, υλοποιήθηκαν οι αποφάσεις του ΔΣ της ΔΟΕ (Αρ.Πρωτ.16/31/7/2024 και Αρ.πρωτ.106/28/9/2024) και κατατέθηκαν εντός των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων οι αντίστοιχες προσφυγές με τα σχετικά δικόγραφα.

   Ταυτόχρονα σαν Σύλλογος συγκεντρώνουμε για να  αποσταλούν στη ΔΟΕ τα στοιχεία των συναδέλφων νεοδιόριστων του 2022, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι προαναφερθείσες αποφάσεις του ΔΣ της ΔΟΕ και να προχωρήσουν οι συλλογικές αιτήσεις και για τους νεοδιόριστους του 2022, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε τη συλλογική προσπάθεια των νομικών ενεργειών απέναντι στον απαράδεκτο εκβιασμό του ΥΠΑΙΘΑ προς τους νεοδιόριστους μέσω την σύνδεσης αξιολόγησης – μονιμοποίησης.

   Στα πλαίσια αυτά, καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να μας αποστείλει τη συλλογική αίτηση για το 2022 για να προβούμε στις συλλογικές αιτήσεις στη ΔΙΠΕ.

   Ενωμένοι και συσπειρωμένοι στα σωματεία μας και στις συλλογικές αποφάσεις θα τα καταφέρουμε! Στο δρόμο του αγώνα θα κριθεί το δίκιο. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ                                                                 ΝΙΚΟΛΑÏΔΟΥ   ΕΙΡΗΝΗ

Related Post

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                                         Αργυρούπολη, 21/2/2024 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                            Αρ. Πρωτ.: 204 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                  Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ, Νικολαΐδου Ειρήνη(2109610234/6976879362)                                         ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΔΟΕ email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’