Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα 17 Νοεμβρίου 2024. 51 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο. Ο αγώνας για δημόσια εκπαίδευση, εργασία με δικαιώματα και μισθούς αξιοπρέπειας συνεχίζεται.

17 Νοεμβρίου 2024. 51 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο. Ο αγώνας για δημόσια εκπαίδευση, εργασία με δικαιώματα και μισθούς αξιοπρέπειας συνεχίζεται.

Ανακοίνωση για το Πολυτεχνείο 2024

Related Post

Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς- Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι!Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς- Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολ Αρ,Πρωτ.:236 Αργυρούπολη, 18/7/2024                                                    Προς τα μέλη  του Συλλόγου                                Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                     Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362)  ———– Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς-