Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Για την συνέχιση του αγώνα που αφορά την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση για τη συνέχιση του αγώνα που αφορά την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς- Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι!Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς- Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολ Αρ,Πρωτ.:236 Αργυρούπολη, 18/7/2024                                                    Προς τα μέλη  του Συλλόγου                                Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                     Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362)  ———– Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς-

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) Νικολαίδου (2109610234/6976879362)                           email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 12/03/2024 Αρ. Πρωτ.: 210Προς τα Μέλη του Συλλόγου   ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ