Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Νέα σχολική χρονιά. Συσπειρωμένοι στις αποφάσεις του κλάδου συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των δικαιωμάτων μαθητών κι εκπαιδευτικών. Δίνουμε απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό

Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά 2024

Άμεση παύση των Διώξεων  εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Θουκυδίδη Κάτω τα χέρια από τις/τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται ενάντια στην κατηγοριοποίηση και υποβάθμιση του σχολείου. Το δικαίωμά μας στην απεργία είναι κατοχυρωμένο με τους αγώνες μας. Φίμωτρα δεν θα ανεχτούμε στον 21ο αιώνα!Άμεση παύση των Διώξεων  εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Θουκυδίδη Κάτω τα χέρια από τις/τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται ενάντια στην κατηγοριοποίηση και υποβάθμιση του σχολείου. Το δικαίωμά μας στην απεργία είναι κατοχυρωμένο με τους αγώνες μας. Φίμωτρα δεν θα ανεχτούμε στον 21ο αιώνα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη  Αρ.Πρωτ.:247  Αργυρούπολη 23/9/2024                 Προς τα μέλη του Συλλόγου  Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη(2109922610/6945385686)                                      Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362) —————————————————————————— Άμεση παύση των Διώξεων  εκπαιδευτικών

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) Νικολαίδου (2109610234/6976879362)                           email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 12/03/2024 Αρ. Πρωτ.: 210Προς τα Μέλη του Συλλόγου   ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ