Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Διάφορα Δελτίο Τύπου από την Σύσκεψη των Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε., Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., Α.Σ.Γ.Μ.Ε. για το σοβαρό ζήτημα των συμπτύξεων-συγχωνεύσεων τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, που προωθεί επιθετικά το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Δελτίο Τύπου από την Σύσκεψη των Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε., Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., Α.Σ.Γ.Μ.Ε. για το σοβαρό ζήτημα των συμπτύξεων-συγχωνεύσεων τμημάτων σε όλη την Ελλάδα, που προωθεί επιθετικά το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Δελτίο Τύπου από τη Σύσκεψη ΔΟΕ ΟΛΜΕ ΑΣΓΜΕ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Related Post

Ο αυταρχισμός και η αυθαιρεσία δεν έχουν θέση στα σχολεία! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ….Ο αυταρχισμός και η αυθαιρεσία δεν έχουν θέση στα σχολεία! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ….

Κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης-Αλίμου-Ελληνικού «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», Νέας Σμύρνης «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ», ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», Καλλιθέας- Μοσχάτου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» Ο αυταρχισμός και η αυθαιρεσία δεν έχουν