Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Τα επόμενα βήματα μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για ακύρωση των πράξεων ανάκλησης της μονιμοποίησης νεοδιόριστων στην ΔΙ.Π.Ε. Δυτικής Αττικής

Ανακοίνωση για την ακύρωση των πράξεων ανάκλησης μονιμοποίησης των νεοδιόριστων

Σχετικά με την αναφορά της Διευθύντριας του 3ου Δ.Σ. Ελληνικού σε τρεις συναδέλφισσες του σχολείουΣχετικά με την αναφορά της Διευθύντριας του 3ου Δ.Σ. Ελληνικού σε τρεις συναδέλφισσες του σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Aρ.Πρωτ.: 227 Αργυρούπολη, 3/6/2024                                                                  Προς τα μέλη  του Συλλόγου  Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362   Σχετικά με την αναφορά

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                                         Αργυρούπολη, 21/2/2024 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                            Αρ. Πρωτ.: 204 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                  Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ, Νικολαΐδου Ειρήνη(2109610234/6976879362)                                         ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΔΟΕ email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’