ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη

Aρ.Πρωτ.:231 Αργυρούπολη, 8/7/2024

Προς τα μέλη  του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Ειρήνη Νικολαίδου  (2109610234/6976879362

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Η Διονυσία διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της ζωής! Είμαστε μαζί της! Όλοι την Τετάρτη 10 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στην Ελευσίνα, στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη 25   για την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης οικογένειας από το σπίτι της στην Ελευσίνα.

Η μεγάλη οργή και η δίκαιη αγανάκτηση που νιώθει όλη η Ελευσίνα από την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης της Διονυσίας και της οικογένειάς της, από την πρώτη και μοναδική κατοικία τους, να γίνει ορμητικό ποτάμι αγώνα.

Τώρα που η κυβέρνηση και τα κοράκια είναι στριμωγμένοι από το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης, είναι ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ακόμα πιο αποφασιστικά.

Μόνο έτσι, μπορούμε να κουρελιάσουμε το απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βιοπαλαιστών, για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τράπεζες, τα funds, οι κατασκευαστικές και τουριστικές εταιρείες.

Μόνο έτσι μπορούμε να ξαποστείλουμε τα κοράκια από την Ελευσίνα, την Πετρούπολη και από όπου αλλού επιχειρήσουν να εμφανιστούν.

Η κυβέρνηση το μόνο που έχει να κάνει είναι εδώ και τώρα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κατοχυρωθεί το σπίτι στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη, στη Διονυσία και την οικογένειά της, εξασφαλίζοντας την αναγκαία χρηματοδότηση γι’ αυτό το σκοπό. Η Διονυσία διεκδικεί το πιο πολύτιμο μετάλλιο, το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι και όλες μαζί της».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡ.                                                                         ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΟΥ   ΕΙΡΗΝΗ

Υποδεχόμαστε τους αγρότες με μαζικό συλλαλητήριο την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο ΣύνταγμαΥποδεχόμαστε τους αγρότες με μαζικό συλλαλητήριο την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362) email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   Αργυρούπολη, 19/2/2024 Αρ. Πρωτ.: 203 Προς  τα μέλη του Συλλόγου Υποδεχόμαστε τους αγρότες με μαζικό συλλαλητήριο την Τρίτη