ΟΧΙ  ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη

Aρ.Πρωτ.: 229

Αργυρούπολη, 18/6/2024

Προς τα μέλη  του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362

ΟΧΙ  ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Ο ΣΕΠΕ  “Ο Θουκυδίδης” δηλώνει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους. Μετά τη νέα προσωρινή συνέχιση της εργασίας που κερδίσανε οι εργαζόμενοι στα Δικαστήρια την Τρίτη 18/6, η κυβέρνηση κατέθεσε νέο νομοθετικό έκτρωμα για να κλείσει τη ΛΑΡΚΟ.

Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία, με την οποία η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ  και να ανανεωθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων της εταιρείας. Με αυτή την τροπολογία οδηγούν εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό. Επιδιώκουν να εκκαθαρίσουν την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσουν στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 20 Ιούνη, στις 12 στο Σύνταγμα, ημέρα που η κυβέρνηση  θα επιχειρήσει  να περάσει στη Βουλή  την κατάπτυστη  τροπολογία.

Προκηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.Το νέο έγκλημα της κυβέρνησης δεν θα περάσει!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΟΥ   ΕΙΡΗΝΗ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                                         Αργυρούπολη, 21/2/2024 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                            Αρ. Πρωτ.: 204 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                  Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ, Νικολαΐδου Ειρήνη(2109610234/6976879362)                                         ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΔΟΕ email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακη 4 Φλεβαρη 2024 στις 6.30 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ n Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024 στις 6.30 μ.μ. n n Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου και του δημόσιου σχολείου n Κυριακή 4 Φλεβάρη

Κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗΚήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362) email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   Αργυρούπολη, 3/3/2024 Αρ. Πρωτ.: 205 Προς  τα μέλη του Συλλόγου