Ο Γενικός Γραμματέας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σε ρόλο δικαστή για μια ακόμη φορά, αποφαίνεται περί του «νομιμοποιητικού ερείσματος» των στάσεων εργασίας Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Έλεος. Συνεχίζουμε αποφασιστικά. Οι στάσεις εργασίας είναι νόμιμες.
Related Post
Κήρυξη συνεχών πανελλαδικών στάσεων εργασίας για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων για τον μήνα Ιανουάριο.Κήρυξη συνεχών πανελλαδικών στάσεων εργασίας για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων για τον μήνα Ιανουάριο.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΛΙΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Η ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΕ (1/4/2024) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΛΙΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Η ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΕ (1/4/2024) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (6945385686- 6ο ΔΣ Αργ/λης)Ειρήνη Νικολαΐδου ( 6976879362- 1ο ΔΣ Αργ/λης)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 5/2/2025 Αρ. Πρωτ.: 289 Προς τα μέλη του
Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλες-οι οι νεοδιόριστες-οι εκπαιδευτικοί!Εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν όλες-οι οι νεοδιόριστες-οι εκπαιδευτικοί!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Αρ.Πρωτ.:252 Αργυρούπολη 9/10/2024 Προς τα μέλη του Συλλόγου Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη 6945385686 – 6Ο ΔΣΑργυρούπολης Ειρήνη Νικολαϊδου 6976879362 – 1ο ΔΣ Αργυρούπολης
