ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA, TETAΡΤΗ  22/5

Aρ.Πρωτ.: 226

Αργυρούπολη, 21/5/2024

Προς τα μέλη  του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISATETAΡΤΗ  22/5

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΟΙ

Σας ενημερώνουμε ότι η Στάση εργασίας που έχει κηρύξει ο Σύλλογός μας «ο Θουκυδίδης» για τις εξετάσεις PISA, στα 4 σχολεία του συλλόγου μας (3ο Αργυρούπολης,3ο Ελληνικού,3ο Αλίμου και 6ο Αργ/λης),είναι από 1 έως 3 ώρες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε συναδέλφου-ισσας.

ΓΙΑ  ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΟΥ   ΕΙΡΗΝΗ

Κηρύσσουμε Στάσεις Εργασίας για τον Ιούνιο 2024 για αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησηςΚηρύσσουμε Στάσεις Εργασίας για τον Ιούνιο 2024 για αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησης