Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη

Aρ.Πρωτ.: 222

Αργυρούπολη, 15/5/2024

Προς τα μέλη του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                                    Νικολαΐδου Ειρήνη (2109610234/6976879362

Α.  ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024, 7.30 μ.μ. στην, αίθουσα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης-Κυκλάδων 7

Β.   ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ,

ΠΕΜΠΤΗ  30 ΜΑΪΟΥ από τις 9 π.μ. ως τις 6 μ.μ. ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: α) ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι-ισσες  των σχολείων Αργυρούπολης και Ελληνικού θα ψηφίσουν στο Φουαγιέ του  « Μίκης Θεοδωράκης « δίπλα στο Δημαρχείο Αργυρούποληςκαι β) ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι-ισσες των σχολείων του Αλίμου θα ψηφίσουν στο «Κάρολος Κουν» στον Άλιμο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ/ΙΣΣΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Αργυρούπολης, Ελληνικού,Αλίμου «ο Θουκυδίδης», καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση στο 6ο Δημοτικό Αργυρούπολης, τη Τρίτη 28 Μαϊου 2024  στις 7.30μ.μ. και σε Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ την Πέμπτη 30 Μαϊου από τις 9 π.μ.–6 μ.μ. Η θητεία των αντιπροσώπων είναι διετής. Οι αντιπρόσωποι στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ θα αποφασίσουν τις θέσεις του Κλάδου, θα εκλέξουν το νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπους για το 41ο εκλογικό Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Άρα η ψήφος μας είναι σημαντική γιατί εμείς αποφασίζουμε τι ΔΟΕ θα έχουμε τα επόμενα δύο χρόνια και σε μεγάλο βαθμό και τι ΑΔΕΔΥ!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ 28/5,  7.30μμ

Στη Γενική μας Συνέλευση θα έχουμε για συζήτηση την παρακάτω Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1Ο : Εισήγηση του ΔΣ για τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια εκπαίδευση.    ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 93ης Γ.Σ. της ΔΟΕ (θα σας σταλεί μόλις έρθει από ΔΟΕ).

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

Την Πέμπτη 30/5 οι συνάδελφοι-ισσες  πρέπει να προσέρχονται στο καθορισμένο για την περιοχή και το σχολείο τους εκλογικό τμήμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα από 9 π.μ. ως 6 μ.μ. (όσοι εργάζονται στο ολοήμερο να έρχονται το πρωί και αντίστροφα αλλά και οι συνάδελφοι που εργάζονται στα πολύ κοντινά στο εκλογικό κέντρο σχολεία να έρχονται να ψηφίζουν στα κενά τους), ώστε να μη δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση.

Ψηφίζουμε με ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο αρκεί να είμαστε μέλη του Συλλόγου μας, άρα να έχουμε πληρώσει τη συνδρομή μας.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στον Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν καταβάλλοντας τη συνδρομή τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών . Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για τον Σύλλογό μας) και για τους αναπληρωτές 15 €. Για τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν μετά την 1 Γενάρη 2024 η συνδρομή είναι 7 € όπως και για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (από τη συνδρομή των αναπληρωτών ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα).

Δικαίωμα λόγου, ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Δ.Σ. ως την Παρασκευή 24 Μάη 2024  το μεσημέρι  στο email του Συλλόγου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

παίρνουμε μαζικά μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 93η Γ.Σ. του Κλάδου. Θέλουμε ΔΟΕ που να είναι οργανωτής της πάλης μας, Συνδικάτο διεκδικητικό κι όχι να βάζει πλάτη στην κυβερνητική πολιτική.

Ταυτόχρονα, με τη μαζική συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να συνδικαλιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε συλλογικά, το δικαίωμά μας στην απεργία .Απαντάμε στον συνεχή αυταρχισμό της κυβέρνησης, αλλά στα κόμματα που ψήφισαν τον νόμο 4808/2021 (ν. Χατζηδάκη) με τον οποίο θέλουν να βάλουν χέρι στα σωματεία μας. Δεν τους τα χαρίζουμε!

Διεκδικούμε ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς μας και εργασιακά δικαιώματα. Και το κυριότερο, έτσι συλλογικά διεκδικούμε ζωή, μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα!

ΓΙΑ  ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                  ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, Στις 7μ.μ., ΣΤΟ 6ο ΔΣ Αργυρούπολης (ΚΥΚΛΑΔΩΝ 7). ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, Στις 7μ.μ., ΣΤΟ 6ο ΔΣ Αργυρούπολης (ΚΥΚΛΑΔΩΝ 7).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) Νικολαίδου (2109610234/6976879362)                           email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 19/03/2024 Αρ. Πρωτ.: 211 Προς τα Μέλη του Συλλόγου ΟΛΟΙ &

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ΜΕ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ΜΕ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                                            Αργυρούπολη, 6/4/2024 «ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗΚήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  -ΔΗΛΩΣΗ