Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Διάφορα Πρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2024

Κατασκηνώσεις 2024

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ», ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ», «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                                                         Αργυρούπολη, 21/2/2024 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                            Αρ. Πρωτ.: 204 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                                                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)                  Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ, Νικολαΐδου Ειρήνη(2109610234/6976879362)                                         ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΔΟΕ email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε. Δ’

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) Νικολαίδου (2109610234/6976879362)                           email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 20/03/2024 Αρ. Πρωτ.: 212 Προς τα Μέλη του Συλλόγου   ΘΕΜΑ: