ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “Backpack full of cash”, 19/4

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Κηρύσσουμε Στάσεις Εργασίας (από 1 έως 3 ώρες)  για αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησηςΚηρύσσουμε Στάσεις Εργασίας (από 1 έως 3 ώρες)  για αποτροπή της αξιολόγησης – κατηγοριοποίησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ        Αργυρούπολη,8/3/24 «ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                                                   Aρ.Πρωτ.: 209 Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ”  ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΙΣ ΒΕΜΠΕΡ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) Νικολαίδου (2109610234/6976879362)                           email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com Αργυρούπολη, 12/03/2024 Αρ. Πρωτ.: 210Προς τα Μέλη του Συλλόγου   ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ΜΕ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ΜΕ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                                            Αργυρούπολη, 6/4/2024 «ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»