Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΕ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ        Αργυρούπολη,8/3/24                                    «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»                                                   Aρ.Πρωτ.: 210
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη                                  Προς  τα μέλη του Συλλόγου

Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)

email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΟΙ,

ο Κλάδος μας δίνει έναν μεγαλειώδη αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και την προσπάθεια κατηγοριοποίησης των Σχολείων, των εκπαιδευτικών, των μαθητ(ρι)ών. Το εκπαιδευτικό κίνημα,η ΔΟΕ και οι τοπικοί Σύλλογοι τρία χρόνια τώρα έχουν καταφέρει μια σημαντική νίκη: Να βάλουν φραγμό στην αντιεκπαιδευτικη αξιολόγηση, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις πιέσεις του ΥΠΑΙΘΑ και των διευθύνσεων.

Η διοίκηση, αντί να υποστηρίζει το εκπαιδευτικό μας έργο, συνεχίζει την πολιτική της αδιαφάνειας σε όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές, τη συγχώνευση Νηπιαγωγείων, την κατάργηση τμημάτων ακόμα και στο μέσο του σχολικού έτους, την ανυπαρξία αναπλήρωσης στις περιπτώσεις που εκπαιδευτικοί χρειάζεται να απουσιάζουν και την απαράδεκτη τακτική με προφορική πάντα οδηγία να «αξιοποιούνται» οι συνάδελφοι της Παράλληλης Στήριξης ως εκπαιδευτικοί τάξεων. Χαρακτηριστικό είναι και το έγγραφο που εστάλη στα σχολεία με αρ. Πρ. 2247 και τίτλο : «Διευκρινιστικές οδηγίες για Νομικά ή Πειθαρχικά θέματα»,που στην ουσία μας πετά το μπαλάκι και αφήνει ακάλυπτους τους Διευθυντές-τριες,αλλά και όλους τους συναδέλφους-ισσες ,απέναντι σε σοβαρά ζητήματα που καθημερινά  προκύπτουν στα σχολεία.

Η στάση  του Διευθυντή Εκπαίδευσης,όπως και άλλων στελεχών εκπαίδευσης,  συχνά αποτελούν ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία των Εκπαιδευτικών Σωματείων και άκρως αντισυνδικαλιστική πρακτική που παραβιάζει κατάφωρα τις διατάξεις του Νόμου 1264,όπως εκφράστηκε για μια ακόμα φορά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διευθυντή εκπαίδευσης της Δ’ Αθήνας απέναντι στην Πρόεδρο του ΣΕΠΕ «ο Θουκυδίδης»,σε συνάντηση με Νηπιαγωγούς (29/2).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                   ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7-Αργυρούπολη Aρ.Πρωτ.: 219 Αργυρούπολη, 16/4/2024                                                                   Προς τα μέλη του Συλλόγου   Πληροφορίες: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ