Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" Home,Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Υποδεχόμαστε τους αγρότες με μαζικό συλλαλητήριο την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362)
syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 19/2/2024

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

Η Πανελλαδική Σύσκεψη 50 μπλόκων αποφάσισε να πραγματοποιήσει μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φλεβάρη, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους αγρότες απ’ όλη τη χώρα.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης με κάθε κλάδο εργαζομένων που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Ο αγώνας τους ενάντια στην πολιτική που αυξάνει συνολικά το κόστος ζωής  είναι και δικός μας αγώνας.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη που μαζικά βγαίνουν στους δρόμους αυτές τις ημέρες για να μειωθεί το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους και να έχουμε κι εμείς φθηνά τρόφιμα.

Προετοιμάζουμε τη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, μέτρα προστασίας του εισοδήματος. Ο αγώνας μας είναι κοινός με τους αγώνες των αγροτών και τους αγώνες των φοιτητριών/τών  ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές.

Αύριο Τρίτη 20 Φλεβάρη δίνουμε κι εμείς «το παρών»!

Με αλληλεγγύη και οργανωμένο αγώνα συνεχίζουμε!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) ΝικολαΐδουΕιρήνη(2109610234/6976879362) email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com   Αργυρούπολη, 3/3/2024 Αρ. Πρωτ.: 206 Προς  τα μέλη του Συλλόγου Προς τη Δ’ Διεύθυνση ΠΕ