Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

n n n n n n n n

ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 4/12/2023

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες-οι

n

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας!
Μέρα με τη μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη για την καθημερινή διαβίωση χιλιάδων συναδέλφων/ισσών. Καθηλωμένοι μισθοί, ακρίβεια, πανάκριβα ενοίκια, μετακίνηση, κόστος για υγεία και εκπαίδευση κ.α. μας έχουν κάνει το βίο αβίωτο. Η οικονομική μας εξαθλίωση έρχεται μαζί με την καθημερινή εργασιακή και παιδαγωγική απαξίωση από τις κυβερνητικές πολιτικές.
Η κοροϊδία της κυβέρνησης για τις τάχα μου αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων δεν εξαπατά κανέναν. Τα 30€ που μας τάζουν έχουν ήδη εξανεμιστεί από ακρίβεια και φορολογία. Το νέο σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού επιβεβαιώνει ότι τα μόνιμα υποζύγια ( μισθωτοί δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, βιοπαλαιστές επαγγελματίες και φτωχοί αγρότες ) θα συνεχίσουν να πληρώνουν το μάρμαρο για να θησαυρίζουν οι λίγοι.
Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να προετοιμάσει αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου με προοπτική απεργίας  άμεσα.
Στις 6 του Δεκέμβρη στις 12:30 δεκάδες σωματεία και αρκετές ομοσπονδίες του Δημοσίου προχωρούν σε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών με αιχμή το δώρο Χριστουγέννων.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι η θέση όλων των σωματείων και της ομοσπονδίας βρίσκεται εκεί και σε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία. Αντεπίθεση των εργαζόμενων και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας δεν γίνεται με καταψήφιση ούτε αποχή από τις κινητοποιήσεις.

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                                                 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ     ΦΡΟΣΩ

]]>

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 4/3/2023Αρ. Πρωτ.: 123

Επιστρατευσαν μεχρι και τον Πρωθυπουργο για να τρομοκρατησει τους εκπαιδευτικους. Τα σχεδια τους δε θα περασουν!Επιστρατευσαν μεχρι και τον Πρωθυπουργο για να τρομοκρατησει τους εκπαιδευτικους. Τα σχεδια τους δε θα περασουν!

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 1/11/2023Αρ. Πρωτ.: 178 n Προς  τα

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΟΙΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΟΙΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ

n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 16/10/2023Αρ. Πρωτ.: 174 n Προς