Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗΣΤΙΣ 6.30μ.μ. στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟNOVOTEL. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗΣΤΙΣ 6.30μ.μ. στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟNOVOTEL. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

n

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε

n

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

n

Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

n

ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

n
n

n

Αργυρούπολη, 8/11/2023
Αρ. Πρωτ.: 181

n

Προς  τα μέλη του Συλλόγου

n
n
n

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την ουσιαστική μόρφωση των μαθητών μας, υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα και τον παιδαγωγικό μας ρόλο

n

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗΣΤΙΣ 6.30μ.μ. στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟNOVOTEL. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

n

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «ο Θουκυδίδης»ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για Παννατική σύσκεψη που καλεί η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ), με σκοπό τη συζήτηση για την οργάνωση της πάλης για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του επόμενου διαστήματος.

n

Οι εκπαιδευτικοί τα τελευταία χρόνια δίνουμε έναν δυναμικό και μαζικό αγώνα για να αποτρέψουμε τα σχέδια όλων των κυβερνήσεων για εμπορευματοποίηση της μόρφωσης, κατηγοριοποίηση των σχολείων και υποταγή των εκπαιδευτικών. Από την αρχή της φετινής χρονιάς έχουμε ανοίξει όλα τα μεγάλα ζητήματα της μόρφωσης των μαθητών, της ασφάλειας και υγιεινής στα σχολεία, της χρηματοδότησης των σχολείων, της κάλυψης των χιλιάδων κενών εκπαιδευτικών και της μονιμοποίησης όλων των αναπληρωτών.

n

Τώρα είναι η ώρα να βγούμε ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφαστικά στον δρόμο του αγώνα.

n
  n
 • n

  Οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για Πατρίδα και Ελευθερία, ενάντια στην πολύχρονη κατοχή από το Ισραήλ. Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στη σφαγή των Παλαιστινίων. Παλεύουμε για την ειρήνη και την αδελφοσύνη των λαών, μεταδίδουμε στους μαθητές μας αυτές τις αξίες! Διεκδικούμε λεφτά για την παιδεία και την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία.

  n
 • n
 • n

  Οργανώνουμε την πάλη μας για αξιοπρεπείς μισθούς, για αυξήσεις 20% και επιστροφή 13ου και 14ου μισθού, για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας. Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την ακρίβεια, το αυξημένο κόστος ζωής και διαβίωσης.

  n
 • n
 • n

  Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στη λεγόμενη «αξιολόγηση», υλοποιούμε συντονισμένα όσες προωθητικές αποφάσεις έχει πάρει ο κλάδος για την αποτροπή της. Στεκόμαστε απέναντι στο σχολείο της αγοράς, στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

  n
 • n
 • n

  Διεκδικούμε την ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων του 20-21-22.

  n
 • n
 • n

  Παλεύουμε για το μεγάλο ζήτημα του ωραρίου των Νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών στα ολιγοθέσια δημοτικά.

  n
 • n
 • n

  Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, κάλυψη όλων των κενών με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και της Ειδικής Αγωγής. Απαιτούμε να ληφθούν επιτέλους μέτρα στήριξης για όλους τους εκπαιδευτικούς, προετοιμαζόμαστε ώστε η κυβέρνηση να μην τολμήσει να εφαρμόσει τα σχέδια για γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

  n
 • n
n

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα προχωράμε αγωνιστικά και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας.

n
  n
 1. n

  Στις 15/11 προχωράμε σε Παναττική συγκέντρωση στο διοικητικό εφετείο Αθηνών που εκδικάζονται οι δύο προσφυγές της ΔΟΕ σχετικά με την ανάκληση της πράξης μονιμοποίησης των εκπαιδευτικών στην Α΄ Αθήνας. Προκηρύσσουμε στάση εργασίας 8:00 με 11:30 και δίνουμε ραντεβού στις 8:30 στο σταθμό του Μετρό στην Πανόρμου.

  n
 2. n
 3. n

  Παίρνουμε πολύμορφες πρωτοβουλίες και συμμετέχουμε στην πορεία του Πολυτεχνείου μαζί με τα συνδικάτα.

  n
 4. n
 5. n

  Συνεχίζουμε τις πολύμορφες πρωτοβουλίες υπέρ της αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και κατά της ελληνικής εμπλοκής.

  n
 6. n
 7. n

  Συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης, στήριξης και αλληλεγγύης των εκπαιδευτικών για την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση.

  n
 8. n
 9. n

  Προετοιμάζουμε απεργιακή κινητοποίηση στα τέλη του Νοέμβρη ή τις αρχές του Δεκέμβρη με αιχμή την υπογραφή Σ.Σ.Ε, τους μισθούς και τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Απαιτούμε από τα Δ.Σ των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

  n
 10. n
 11. n

  Συνεχίζουμε τον συντονισμό δράσης ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ με νέα σύσκεψη το επόμενο διάστημα.

  n
 12. n
 13. n

  Προχωράμε σε νέες καλά προετοιμασμένες Γ.Σ. των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ και οργανώνουμε την μαζική συμμετοχή στις εκλογές των σωματείων μας για νέα Δ.Σ.

  n
 14. n
n

Καλούμε όλα τα σωματεία να πάρουν μέρος με τις αποφάσεις τους στη σύσκεψη συντονισμού της δράσης μας. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, κάνοντας τα σωματεία μας πιο μαζικά, πιο δυναμικά!

n


n

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

Έγγραφο1

n


n

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ                                                 ΦΡΟΣΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

n

 

]]>

Related Post

Επιστρατευσαν μεχρι και τον Πρωθυπουργο για να τρομοκρατησει τους εκπαιδευτικους. Τα σχεδια τους δε θα περασουν!Επιστρατευσαν μεχρι και τον Πρωθυπουργο για να τρομοκρατησει τους εκπαιδευτικους. Τα σχεδια τους δε θα περασουν!

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 1/11/2023Αρ. Πρωτ.: 178 n Προς  τα

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργ/ρούπολη, 9/3/2023Αρ. Πρωτ.: 124