Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργ/ρούπολη, 30/5/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

n

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών. Γνωρίζουμε και έχουμε επισημάνει σταθερά ότι δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές , θα πάρει πίσω την αξιολόγηση, εφόσον όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι τώρα πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και του ΟΟΣΑ και ακολουθούν πιστά τις εντολές τους! Επίσης γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια βρήκαν ανυπέρβλητο τείχος στη μαζική, συλλογική δράση των Συλλόγων Εκπαιδευτικών, των Σωματείων μας, αλλά και των συλλογικών οργάνων των γονέων! Έτσι θα γίνει και τώρα!

n

Δεν περιμέναμε ούτε περιμένουμε σωτήρες! Όλουςαυτούς που έχουν διαλύσει τις ζωές μας, μας έχουν τσακίσει οικονομικά κι απ’ την άλλη χαρίζουν απλόχερα στο Κεφάλαιο προνόμια και χρήμα! Δεν τους φοβόμαστε!

n

Παίρνουμε την ευθύνη! Αντιστεκόμαστε και ταυτόχρονα παλεύουμε για να επιβάλουμε ένα σχολείο που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες των μαθητών μας. Κάνουμε υπόθεση δική μας τη βελτίωση της ζωής μας, τη μόνιμη δουλειά που όλοι δικαιούμαστε, βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

n

Συσπειρωμένοι στις αποφάσεις του Συλλόγου μας και του Κλάδου συνεχίζουμε τη μάχη! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Και το δίκιο έχει τη «συνήθεια» να επιβάλλεται όταν το διεκδικούμε με σθένος και ασυμβίβαστα!

n

Στη βάση αυτή δηλώνουμε απεργία αποχή σε κάθε επικοινωνία του Συμβούλου Εκπαίδευσης – αξιολογητή και επικοινωνούμε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αμέσως. Αν ορίσει παρακολούθηση διδασκαλίας δηλώνουμε στάση εργασίας που έχουν κηρύξει η ΔΟΕ και ο Σύλλογός μας (1 ως 3 ώρες) για να μη γίνει.

n

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                     ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργ/ρούπολη, 3/4/2023Αρ. Πρωτ.: 134 n

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 1/6/2023Αρ. Πρωτ.: 148 n