27 AΠΡΙΛΙΟΥ:ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργ/ρούπολη, 23/4/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

27 AΠΡΙΛΙΟΥ:ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  2022-2023

n

Την Πέμπτη 27 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αργυρούπολης Μίκης Θεοδωράκης, (Κύπρου 68) δίπλα από το Δημαρχείο,  δίνουμε ΑΙΜΑ !!!

n

Αφιερώνουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και δίνουμε ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκησε εποχές που η ανθρώπινη υγεία δοκιμάζεται…!!!

n

Παρακαλούμε τους Δ/ντές –ντριες να ενημερώσουν τους/τις συναδέλφους/ισσες για την αιμοδοσία. Ακόμη να διευκολύνουν τους/τις αιμοδότες/τριες απαλλάσσοντάς τους από τα διδακτικά τους καθήκοντα την ημέρα αυτή (όπως ορίζει ο σχετικός νόμος).Υπενθυμίζουμε: Ο/Η εθελοντής αιμοδότης/τρια με την πρώτη αιμοδοσία αποκτά κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται με άδεια από την υπηρεσία με 2 εργάσιμες ημέρες με αποδοχές, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτές η ημέρα της αιμοδοσίας.

n

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι/ιες, είτε στέλνοντας άλλους (συγγενείς, φίλους κ.λ.π.) τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία του COVID, δηλαδή:

n

Όλοι οι αιμοδότες/τριες πρέπει να προσέρχονται με μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις που προβλέπονται.

n

Τέλος, να έχουν  μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ

]]>

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 11/9/2023Αρ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» n Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n n Πληροφορίες n Χριστίνα Αγγελονίδη n (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω n (2109917595/6936162126) n email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n Αργυρούπολη, 17/8/2023

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024 ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024 ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε n ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΛΙΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n ΠαπαδοπούλουΦρόσω(2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n n Αργυρούπολη, 22/10/2023Αρ. Πρωτ.: 176 n Προς  τα