Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΑΠΕΡΓΙΑ 15/2 – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!

ΑΠΕΡΓΙΑ 15/2 – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!

n

n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»
Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη

n

Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686)

n

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

n
n

Αργ/ρούπολη, 19/2/2023
Αρ. Πρωτ.: 118

n

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n
n
n

Απεργία  15/2 Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί και δυνατοί!

n

Οι Εκπαιδευτικοί, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι θα νικήσουμε!!!

n

(ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ 15/2, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ)

n

1. Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες απεργούς εκπαιδευτικούς. Κυριολεκτικά σήμερα, πλημμύρισαν οι δρόμοι σε όλη τη χώρα με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια μαχητικά, γεμάτα παλμό .

n

Τα μεγάλα ποσοστά, που αγγίζουν τη συμμετοχή της απεργίας του Οκτώβρη του 2021, επιβεβαιώνουν το δίκιο του αγώνα μας. Στις 15/2, για άλλη μια φορά, διατρανώσαμε ότι δεν πάει άλλο με το υποβαθμισμένο σχολείο, τις απαρχαιωμένες σχολικές υποδομές, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, τους τσακισμένους μισθούς και την εργασιακή ανασφάλεια, τα αναλυτικά προγράμματα των εφήμερων δεξιοτήτων και τη λειτουργία των σχολείων με όρους επιχείρησης.

n

Θα συνεχίσουμε, μέχρι τέλους, την πάλη ενάντια στο κατηγοριοποιημένο σχολείο που προσπαθούν εδώ και 40 χρόνια να φέρουν όλες μαζί και εναλλάξ οι κυβερνήσεις, με βάση τις κατευθύνσεις ΕΕ και ΟΟΣΑ.

n

Από κοινού με τους γονείς, τους μαθητές μας, τους καλλιτέχνες, εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία, σπάσαμε τον φόβο. Σήμερα μίλησαν οι πολλοί! Μίλησε το δίκιο μας!

n

Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη για ένα σχολείο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, που θα παρέχει ουσιαστική ολόπλευρη μόρφωση σε ΟΛΑ τα παιδιά, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς!

n

Προχωράμε με την αισιοδοξία της σημερινής μαζικής απεργίας. Έχουμε χρέος και ευθύνη, απέναντι στον παιδαγωγικό μας ρόλο, τους γονείς και τους μαθητές μας!

n

2. Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών απ’εναντι από τοΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ –REX,στη Σανταρόζα, τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00

n

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Θουκυδίδης», χαιρετίζει τις πολύμορφες δραστηριότητες, απεργίες, συλλαλητήρια, συναυλίες, καταλήψεις κρατικών θεάτρων και καλλιτεχνικών σχολών των καλλιτεχνών. Στηρίζει τον δίκαιο και ανυποχώρητο αγώνα τους ενάντια στο ΠΔ 85/22 και την ανακοινωμένη υποβάθμιση των σπουδών τους και καταγγέλλει την επίθεση στα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα.

n

Εμείς οι εκπαιδευτικοί στη μαζική σε όγκο και δυναμική σε παλμό  απεργιακή κινητοποίηση της 15ης Φλεβάρη συναντηθήκαμε στο δρόμο του αγώνα με τους καλλιτέχνες που διαδήλωναν και  διεκδικούσαν και εκείνοι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

n

Είναι ανάγκη  αυτή τη χρονική στιγμή να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να γίνουμε μια γροθιά με τους καλλιτέχνες γιατί η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα παιδείας,  αφορά την εκπαίδευση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

n


n

3. Εκφράζουμε την πολύμορφη στήριξη και αλληλεγγύη μας στην απεργία των υγειονομικών στις 22/2 με ψηφίσματα, κοινές δράσεις, συμμετοχή και χαιρετισμούς των σωματείων μας στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

n

4.  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας με όλα τα μέσα.Όλοι οι Σύλλογοι Διδασκόντων συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές.

n

Η απεργία στις 15 του Φλεβάρη ήταν η αρχή. Όλοι στον αγώνα και τις κινητοποιήσεις, όλοι στις νέες Γενικές Συνελεύσεις, όλοι στην απεργία – απόχη

n

Μαζί και δυνατοί, με τους μαζικούς αγώνες μας θα τα καταφέρουμε!!

n

n

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                              ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ     ΦΡΟΣΩ

n

 

n

Έγγραφο1

]]>

Related Post

ΨΗΦΙΣΜΑΨΗΦΙΣΜΑ

n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 4/7/2023Αρ. Πρωτ.: 156

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

  n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 6/5/2023Αρ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΩΝ ΠΕ «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» (ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ) n 20/11/2023 n n Ερωτήσεις-απαντήσεις για την αξιολόγηση n Συναδέλφισσες/οι n Ανακοινώθηκε η νέα εγκύκλιος για την ατομική αξιολόγηση του έτους 2023-24. Οινεοδιόριστες/οι