Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργυρούπολης – Αλίμου – Ελληνικού "Ο Θουκυδίδης" frontpage ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ, 15/02, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΕ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 15Α.

n n n n n n n n n n n
n

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»

Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)
email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com

Αργυρούπολη, 14/2/2023

Προς τα μέλη του Συλλόγου

n n n n n n n n
n

Σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ, 15/2, μετά τις πανεκπαιδευτικές διαδηλώσεις, γραφεία ΔΟΕ, Ξενοφώντος 15α.

n

O Σύλλογός μας «ο Θουκυδίδης», συμμετέχει   στην πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού, την Τετάρτη 15/2, αμέσως μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο  (14.00) στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15α) με το πλαίσιο δράσης και αποφάσεις μας, για να οργανώσουμε την κλιμάκωση και παραπέρα δράση της πάλη μας ενάντια στην αξιολόγηση και συνολικά την αντιεκπαιδευτική πολιτική.

n

Για τους συναδέλφους της επαρχίας, εκπροσώπους σωματείων, που θα πάρουν απόφαση συμμετοχής στη σύσκεψη και δεν μπορούν να μετακινηθούν στην Αθήνα,  υπάρχει πρόβλεψη διαδικτυακής σύνδεσης και παρέμβασης στον παρακάτω σύνδεσμο:

n

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

n

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                              ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ     ΦΡΟΣΩ

]]>

ΨΗΦΙΣΜΑΨΗΦΙΣΜΑ

n n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 4/7/2023Αρ. Πρωτ.: 156

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.:Χριστίνα-Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργ/ρούπολη, 3/5/2023Αρ. Πρωτ.: 141 n

ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ,ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ,ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

n n n n n n ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΙΜΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ«ΟΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»Κυκλάδων 7, Αργυρούπολη n Πληροφ.: Χριστίνα Αγγελονίδη (2109922610/6945385686) n Παπαδοπούλου Φρόσω  (2109917595/6936162126)email: syllogos.pe.thoukididis@gmail.com n n n Αργυρούπολη, 31/8/2023Αρ.